Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

«ΑΓΡΟTERRA» από τον “Κόσμο του Επενδυτή”


Το «ΑΓΡΟTERRA» είναι ένα περιοδικό που στόχο του έχει την έγκυρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση γύρω από θέματα που αφορούν στον αγροτικό τομέα με ένα τρόπο διαφορετικό και πιο κατανοητό. Στο πλαίσιο των αδιέξοδων που δημιουργεί η οικονομική κρίση, όλο και περισσότεροι σκέφτονται τη μόνιμη μετακίνηση τους σε αγροτικές περιοχές, λόγω της υψηλότερης ποιότητας διαβίωσης, του λιγότερου άγχους και των νέων επαγγελματικών ευκαιριών που δημιουργούνται.

Όλα τα παραπάνω οδηγούν, πολλές φορές, ανθρώπους με δυναμισμό και ενέργεια να επενδύσουν χρόνο και χρήματα για ένα καλύτερο αύριο, αλλά απογοητεύονται στη πορεία διότι γρήγορα συνειδητοποιούν ότι δεν είναι όλα όπως παρουσιάζονται.

Το περιοδικό «ΑΓΡΟTERRA» στοχεύει να παρουσιάζει  τα θέματα μέσα από το βλέμμα όχι μόνο των επιστημόνων, αλλά και των παραγωγών .

Με τρόπο έγκυρο και ρεαλιστικό δίνει έμφαση στα οικονομικά στοιχεία μιας καλλιέργειας, την τυποποίηση, την εμπορία, τον ευρωπαϊκό και διεθνή ανταγωνισμό.

Μέχρι τώρα τα ελληνικά έντυπα κινούνται σε δυο κυρίες κατηγορίες . Στα αμιγώς επαγγελματικά έντυπα τα οποία χρησιμοποιώντας τεχνικούς όρους και εξειδικευμένη φρασεολογία ευθύνονται  σε ένα πολύ «εξειδικευμένο» κοινό και στα ερασιτεχνικά έντυπα τα οποία απευθύνονται στην «οικιακή» γεωργία και κτηνοτροφία.

Το «ΑΓΡΟTERRA» αναγνωρίζοντας τα σημεία των καιρών έρχεται να καλύψει το κενό ανάμεσα στα δυο είδη ενημέρωσης .

Απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό,  όπως στον επαγγελματία αγρότη που θέλει με απλό και κατανοητό τρόπο να ενημερωθεί και κυρίως να «προβληματιστεί» γύρω από τις εξελίξεις στην Ελλάδα στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και στον   ιδιοκτήτη αγροτικής γης που ενδιαφέρεται να αξιοποιήσει την περιουσία του. Απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τη γη και ενδιαφέρονται να ασχολούνται σε ερασιτεχνικό επίπεδο και τέλος,  δεν αμελεί να «ταξιδέψει» τους αναγνώστες του σε όμορφα μέρη με ξεναγούς τολμηρούς ανθρώπους που κατάφεραν  να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...