Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

24ωρες απεργίες στην Option Press

Η Ένωση Συντακτών Περιοδικού & Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ), η Πανελλήνια Ένωση Λιθογράφων (ΠΕΛ) και η Ένωση Προσωπικού Περιοδικού & Ηλεκτρονικού Τύπου(ΕΠΠΗΤ), οι οποίες εκπροσωπούν όλες τις ειδικότητες των εργαζομένων στις εταιρείες «Option Press A.E.» και «Extreme Editorial Services Διαχείρισης Περιεχομένου Μον. Ε.Π.Ε.» και συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ, αποφάσισαν σε έκτακτες συνεδριάσεις τους την κήρυξη κυλιόμενων 24ωρων απεργιών, καθημερινά, από το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2011, όλων των εργαζομένων σε όλα τα περιοδικά που εκδίδουν οι εταιρείες «Option Press A.E.» και «Extreme Editorial Services Διαχείρισης Περιεχομένου Μον. Ε.Π.Ε.» και όλων των ειδικοτήτων (συντακτών, υπαλλήλων, τεχνικών κλπ),

ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ:

1. Την καταβολή και πλήρη εξόφληση των οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων, του χρονικού διαστήματος από το Νοέμβριο 2010 μέχρι και σήμερα.

2. Την τήρηση των ισχυουσών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

3. Τη διακοπή κάθε διεργασίας μείωσης αποδοχών ή απορρύθμισης ή ελαστικοποίησης των εργασιακών σχέσεων.

4. Τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Τα Δ.Σ. των τριών Ενώσεων καταγγέλλουν για άλλη μια φορά την άκαμπτη και αδιάλλακτη στάση των νομίμων εκπροσώπων των ανωτέρω εταιρειών, οι οποίοι δεν εξοφλούν τις οφειλόμενες δεδουλευμένες αποδοχές των εργαζομένων, δεν τηρούν τις ισχύουσες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και επιχειρούν να απορρυθμίσουν τις σχέσεις εργασίας. Καλούν τα μέλη τους που εργάζονται στις «Option Press A.E.» και «Extreme Editorial Services Διαχείρισης Περιεχομένου Μον. Ε.Π.Ε.» να συμμετάσχουν μαζικά, δυναμικά και ενωτικά στις 24ωρες κυλιόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η OPTION PRESS A.Ε. ειδικεύεται από το 1998 στην έκδοση περιοδικών αυτοκινήτου. Εκδίδει τρία περιοδικά αυτοκινήτου, το POWER TECHNIQUES, το EVO και το ΜΑΧ POWER.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...