Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Νέα 48ωρη απεργία στο Alter

Νέα 48ωρη απεργία για το Σαββατοκύριακο και στάση εργασίας την Δευτέρα από τις 8μμ έως τις 2πμ αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Alter διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Σημειώνεται ότι οι 700 εργαζόμενοι στο Alter δεν έχουν πληρωθεί τους μισθούς από τις αρχές του 2011 και προχωρούν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διοίκηση δεν δεσμεύεται για την εξόφληση.

Ήδη τα μέλη της ΕΤΙΤΑ, αποφάσισαν στάσεις εργασίας το Σαββατοκύριακο και από την Δευτέρα 7ήμερη απεργία , στην διάρκεια της οποίας είναι πιθανό να εξετάσουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας. Οι δημοσιογράφοι θα επανεξετάσουν την στάση τους στην διάρκεια εργασιακής συνέλευσης την Δευτέρα στις 8μμ, ενώ τα μέλη της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν 48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη.

Η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν τόσο στην 48ωρη απεργία, όσο και στη στάση εργασίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. απέναντι στην αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού «ALTER», που εξακολουθεί να κρατά απλήρωτους-ομήρους τους συναδέλφους, μη καταβάλλοντάς τους τις αποδοχές των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2011, κηρύσσει για τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας «ALTER»:
- 48ωρη απεργία από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 19 Μαρτίου 2011 έως τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας, 21 Μαρτίου 2011 και
- 6ωρη στάση εργασίας από τις 20.00 της Δευτέρας, 21 Μαρτίου έως τις 02.00 π.μ. της Τρίτης, 22 Μαρτίου 2011.
Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...