Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Εντόπισαν τον... τορναδόρο τραπεζίτη που "έσπειρε" στα blogs την "είδηση" για... πτώχευση της Ελλάδας!

MImage by linkiseb via FlickrΈνας 45χρονος Κρητικός φέρεται να είναι ο συντάκτης του  email που προανήγγειλε χρεοκοπία της Ελλάδας στις 25 Μαρτίου και απέδιδε τα πάντα σε δήθεν υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος.

Η φημολογία για την... πτώχευση της Ελλάδας στις 25 Μαρτίου πήρε διαστάσεις αφού ορισμένοι ανεγκέφαλοι που διαχειρίζονται blogs έσπευσαν όχι μόνο να δημοσιεύσουν τις απόψεις του... τορναδόρου ψευτοτραπεζικού αλλά να τις προωθήσουν και σε άλλους με αποτέλεσμα να γίνει μύλος.

Η αστυνομία βρίσκεται κοντά στην επιβεβαίωση των στοιχείων του τορναδόρου από την Κρήτη και αναμένεται εντός των ημερών η σύλληψή του.

Βάσει στοιχείων, ο 45χρονος έστειλε το περίφημο email σε 3 blogs, ένα εκ των οποίων το δημοσίευσε. Παράλληλα έστειλε 400 e-mails  με το δημοσίευμα και σε άλλα blogs και sites και έτσι  διαδόθηκε σε όλο το διαδίκτυο.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής συγκέντρωσαν στοιχεία για την ταυτότητά του από παλαιότερες αναρτήσεις κειμένων του σε blogs και sites.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...