Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Εξυγίανση ή λουκέτο στον Αθήνα 9,84

Studio of Finnish local radio station "Ba...Image via WikipediaΟι εξελίξεις στον δημοτικό σταθμό 9,84 τέθηκαν επί τάπητος χθες, με Γ. Καμίνη να ξεκαθαρίζει ότι «το δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας ή θα εξυγιανθεί ή θα κλείσει». Ο δήμαρχος της Αθήνας προανήγγειλε μάλιστα απολύσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι οι περικοπές θα αρχίσουν από εκείνους που δεν βιοπορίζονται από τον σταθμό.

Μάλιστα κατήγγειλε ότι μεταξύ των δημοσιογράφων υπάρχει άτομο με μηνιαίες αποδοχές 6.000 ευρώ, ο οποίος ούτε καν κατοικεί στην Αθήνα! «Δεν μπορούμε να τρέφουμε ένα τέρας που κοστίζει 12,5 εκατ. ευρώ, όταν έχουμε ανάγκη να ανακουφίσουμε τα χειμαζόμενα στρώματα της κοινωνίας», τόνισε.

Το κεντρικό ερώτημα που έθεσαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ήταν αν ο νέος διευθυντής του 9,84 κ. Τ. Καμπύλης είχε εξουσιοδότηση από τον δήμαρχο να ζητήσει από εργαζομένους να αποχωρήσουν οικειοθελώς λαμβάνοντας αποζημίωση. Ο κ. Καμίνης απάντησε ότι έχει συμφωνήσει με τον νέο γενικό διευθυντή του 9,84 να προχωρήσει σε συζητήσεις με τους εργαζομένους.

Ο πρώην δήμαρχος κ. Ν. Κακλαμάνης, ο κ. Αμυράς, αλλά και οι αριστερές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου ζήτησαν να τεθεί το θέμα του δημοτικού ραδιοσταθμού στο δημοτικό συμβούλιο και να υπάρξει διεξοδική συζήτηση για τα σχέδια εξυγίανσης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...