Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΣΚΑΪ: Έρχονται ελληνικά σίριαλ από το 2014


Στις ξένες αρχικά και στη συνέχεια στις ελληνικές σειρές, αλλά και στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, εστιάζει το ενδιαφέρον του ο όμιλος ΣΚΑΪ.

Στόχος της διοίκησης είναι να μιλά ο ΣΚΑΙ όλο και περισσότερο ελληνικά. Επίσης οι ιθύνοντες έχουν εξασφαλίσει για τους τηλεθεατές, ξένες σειρές.

Όλες οι παραγωγές –παλιές και νέες (δες «Γλυκές Αλχημείες», «Traction» κ.ά.) έχουν προσαρμοστεί στα κόστη της εποχής, καθώς τα διαφημιστικά έσοδα «αγγίζουν» τα 210-220 εκατ. ευρώ, στο σύνολο της τηλεοπτικής αγοράς, ενώ όπως επισημάνθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο Χρ. Παναγόπουλο «το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα είναι ακόμα πιο δύσκολο».

Ατύπως πάντως ανακοινώθηκε ότι σε 1,5 χρόνο από σήμερα –δηλαδή το 2014- ο ΣΚΑΪ θα επενδύσει σε σειρές ελληνικής παραγωγής. Σε ερώτηση, αν πρόκειται το κανάλι να προβάλει τούρκικες σειρές από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, η απάντηση είναι κατηγορηματικά αρνητική, καθώς «δεν ταιριάζουν στο προφίλ του».

Στο πρόγραμμα θα ενταχθεί νέα ενημερωτική εκπομπή και πιο συγκεκριμένα στη ζώνη 13:00-15:00. Το πρόσωπο που θα παρουσιάζει την εκπομπή, δεν έχει βρεθεί ακόμα, καθώς γίνονται διάφορες συζητήσεις εκτός δυναμικού του καναλιού Στο πρόγραμμα της σεζόν, θα ενταχθούν και νέες εκπομπές, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο ένταξης ακόμα μίας εκπομπής μαγειρικής.

Τέλος, σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν τη Σοφία Αλιμπέρτη και την επιστροφή της στην τηλεόραση, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην έχει βάση αλήθειας. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στέλεχος του καναλιού: «Όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά δεν έχει γίνει και κάποια πρόταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...