Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

37 χιλ. ευρώ το “Στην υγειά μας”, 2,3 χιλ. το “Μένουμε Ελλάδα”


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά την υπ’ αριθμ. 1063 συνεδρίασή του (Πέμπτη, 22/11/2012), ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:

  1. Ενημερώθηκε από καθηγητές και αποφοίτους του Διαπανεπιστημιακού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Μουσειολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας σχετικά με τη διπλωματική εργασία που εκπονήθηκε, με θέμα τη δημιουργία Μουσείου της ΕΡΤ στις εγκαταστάσεις της Κατεχάκη. Για τον σκοπό αυτό, η ΕΡΤ έχει εξασφαλίσει πόρους ύψους 400.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ, που αφορούν στον απαιτούμενο εξοπλισμό, τις εκπαιδευτικές εφαρμογές και τη δημιουργία εικονικού μουσείου.
  2. Ενέκρινε τον οικονομικό απολογισμό και άλλα στοιχεία της περιόδου 01.01.– 30.09.2012.
  3. Ενημερώθηκε από τους αρμόδιους Γενικούς Διευθυντές και συζήτησε για θέματα που αφορούν στον προϋπολογισμό της διαχειριστικής χρήσης 2013.
  4. Αποφάσισε τη διενέργεια διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια κεφαλικού άκρου επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής SFN-MFN σε κωδίκευση MPEG4 για τα  ραδιοτηλεοπτικά προγράμματα της ΕΡΤ, με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται σε 307.500 ευρώ  (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).
  5. Ενέκρινε την ανανέωση (86 επεισόδια) της εσωτερικής παραγωγής «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ». Το κόστος ανά επεισόδιο ανέρχεται σε 2.323,25 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
  6. Ενέκρινε τη μετακίνηση – τοποθέτηση από 10.12.12 της δημοσιογράφου Θεοχαρούλη Κωνσταντίνας ως ανταποκρίτριας της ΕΡΤ στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας για ένα έτος.
  7. Ενέκρινε την καταβολή χρηματικού ποσού σε υπαλλήλους που αποχώρησαν από την ΕΡΤ, ως αποζημίωση για τη μη χορήγηση οφειλόμενης κανονικής άδειας και ρεπό μέχρι την ημερομηνία συνταξιοδότησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...