Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Διάβημα Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ΕΣΡ για ελλιπή τηλεοπτική εκπροσώπηση

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) πραγματοποίησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, διαμαρτυρόμενοι για τη μεταχείριση του κόμματος από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χρήστος Ζώης και ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Γιαννάκης επισκέφθηκαν τον πρόεδρο του ΕΣΡ Ιωάννη Λασκαρίδη, και προέβησαν σε έντονο διάβημα σχετικά με την μεταχείριση του κόμματός τους από τα ΜΜΕ.

"Τα προσωρινά στοιχεία που έχει στην διάθεσή του το ΕΣΡ και για τα οποία ενημέρωσε τους αντιπροσώπους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο κ. Λασκαρίδης, αποδεικνύουν ότι ξεπερνούν κατά πολύ την αίσθηση αποκλεισμού του Κινήματος από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης", επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επέδωσαν στον κ. Λασκαρίδη κείμενο, στο οποίο αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι το κόμμα τους, το οποίο είναι το τέταρτο σε κοινοβουλευτική δύναμη, απουσιάζει από ενημερωτικές εκπομπές, ενώ η ΔΗΜΑΡ "δεν απουσιάζει ούτε από μία τηλεοπτική συζήτηση, αν και είναι το έκτο -μόλις- σε ψήφους και ποσοστά, κοινοβουλευτικό κόμμα, σύμφωνα με τους τελευταίους συσχετισμούς που έδωσαν οι εκλογές".

Την επόμενη εβδομάδα θα παραθέσουν αναλυτικά στοιχεία, μαζί με τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν για την αντιμετώπιση του σχετικού θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...