Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Τέλος και επισήμως ο 902- Αρχισε να εκπέμπει το Etv - Τα νέα ονόματα


Την προβολή προγράμματος άρχισε και επισήμως το Etv, το νέο κανάλι το οποίο αντικατέστησε τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του ΚΚΕ, τον 902, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει ανακοινώσει κάποια εκπομπή.

Το Etv, μέχρι στιγμής προβάλλει μόνο ταινίες προβάλλοντας το μεσημέρι της Τετάρτης την ταινία «Nobody's fooled», ενώ και στα διαφημιστικά σποτ μέχρι τώρα γίνεται αναφορά σε νέες ταινίες που θα προβληθούν.

Στον αέρα αυτή τη στιγμή και το πρώτο δελτίο ειδήσεων του E Channel, με παρουσιαστή το Γιώργο Καραμέρο και σχολιαστή τον πρόεδρο του ΔΣ, Σεραφείμ Φυντανίδη. 

Το πρόγραμμα του καναλιού δεν είναι πλήρες, αλλά θα ολοκληρωθεί ως το τέλος του μήνα, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φυντανίδης.

Στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου θα είναι ο μηχανικός Δημήτρης Μπέης, αδελφός του Κωνσταντίνου Μπέη. 

Το δελτίο θα παρουσιάζουν εναλλάξ ο Γιώργος Καραμέρος και ο Άκης Παυλόπουλος.

 Το νέο κανάλι ανήκει στην εταιρεία «Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.», που εξαγοράσθηκε πρόσφατα από την κυπριακή-ευρωπαϊκή εταιρεία “A-Orizon Media Ltd”.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Σεραφείμ Φυντανίδης είναι ο Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. της «Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε.» ενώ Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο μηχανικός Δημήτρης Μπέης και μέλος του Δ.Σ. ο νομικός Γιάννης Μπούρας. Το πρόγραμμα που εκπέμπει από σήμερα το κανάλι «Ε», με Δελτίο Ειδήσεων, εξαιρετικές ξένες ταινίες και πλούσια παιδική ζώνη, είναι προσωρινό και μεταβατικό.


Ήδη προσλαμβάνεται δημοσιογραφικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, για την υλοποίηση των στόχων του νέου καναλιού. Εντός ολίγων εβδομάδων θα παρουσιασθεί το 24ωρο πλήρες πρόγραμμα του καναλιού, που θα περιλαμβάνει απροκατάληπτα Δελτία Ειδήσεων, δυναμικές ενημερωτικές, εξαιρετικές ψυχαγωγικές και άριστες πολιτιστικές και αθλητικές εκπομπές.



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...