Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου -Υπέστη εγκεφαλικό

Στο νοσοκομείο, με ελαφρύ εγκεφαλικό, νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ διεκομίσθη εσπευσμένα στο «Μετροπόλιταν», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Μια ξαφνική περιπέτεια που είχε με την υγεία του, κράτησε τις τελευταίες μέρες τον Δημήτρη Οικονόμου μακριά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τη Μαρία Αναστασοπούλου να τον αντικαθιστά στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή”, στο πλευρό του… διόσκουρου Βασίλη Λυριτζή.

Ο καλός δημοσιογράφος έστειλε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter το μήνυμα πως όλα είναι καλά, και προχώρησε στο δικό του “ευχαριστώ” για εκείνους που ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας του.

“Τελικά κάτι πρέπει να συμβεί για να δεις πόσοι και πόσο σ αγαπάνε. Ευτυχώς ηταν ελάχιστο. Τη Δευτέρα στην Πρώτη Γραμμη στον ΣΚΑΙ”, έγραψε ο Δημήτρης Οικονόμου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

“Σιδερένιος”, και από εμάς.



1 σχόλιο:

  1. “Σιδερένιος”, και από εμάς. Μας έλειψες περαστικά και να προσέχεις γιατί σε χρειαζόμαστε και σε αγαπάμε κακά τα ψέμματα εμείς κάθε πρωί σε παρακολουθούμε και σε χαιρόμαστε γιατί μας ενημερώνεις, δεν λέγω καλά είναι τα Site αλλά άλλο και τα ΜΜΕ
    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Site.. AllisMedia για την δημοσίευση του Σχόλιού μας..
    Δημ.ομάδα του ιστοτόπου Καλημέρα Ηλεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...