Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Η “Τηλέτυπος” συνεχίζει τις περικοπές

«Η εταιρεία εξακολουθεί να υφίσταται τις συνέπειες των συνεχιζόμενων αρνητικών οικονομικών συγκυριών», αναφέρει η εταιρεία Τηλέτυπος Α.Ε. σε ανακοίνωσή της και προσθέτει ότι: «οι συνέπειες αυτές είναι εμφανείς στη μείωση του κύκλου εργασιών και στη πιστοδοτική περίοδο προς πελάτες με επαχθείς επιπτώσεις επί της ταμιακής ρευστότητας».

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η διοίκηση επιμένει στη μείωση κόστους λειτουργίας και κόστους παραγωγής ιδίου προγράμματος και επαυξάνει τις προσπάθειες. Σημειώνει εξάλλου ότι «στις 14/10/2013 ολοκληρώθηκε με πλήρη κάλυψη η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, η οποία αποφασίσθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας στις 8/4/2013.


Τα συνολικά κεφάλαια που αντλήθηκαν μέσω της εν λόγω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ανέρχονται σε 15,1 εκατομμύρια ευρώ μετά την αφαίρεση δαπανών έκδοσης ύψους 366 χιλιάδων ευρώ».

Υπενθυμίζεται ότι οι μετοχές της εταιρείας με απόφαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών έχουν υπαχθεί στη κατηγορία επιτήρησης από 8-4-2011 με κριτήριο τη σχέση ζημιών χρήσεως 2010 προς ίδια κεφάλαια της 31/12/2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...