Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Μνημόνιο συνεργασίας EuroparlTV με ΔΤ, ΝΕΡΙΤ και ΑΠΕ

 Η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Άννυ Ποδηματά (Α), ο ειδικός διαχειριστής της ΔΤ Γκίκας Μάναλης (2Δ) και ο διευθύνων σύμβουλός της ΝΕΡΙΤ Γιώργος Προκοπάκης (Δ) μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της EuroparlTV και των ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του EuroparlTV, της Δημόσιας Τηλεόρασης και της ΝΕΡΙΤ και μεταξύ του EuroparlTV και του ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2013, στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.


Το EuroparlTV αποτελεί τον διαδικτυακό τηλεοπτικό σταθμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με στόχο να ενημερώνει τους πολίτες της ΕΕ για τις δραστηριότητες του ΕΚ και για τον τρόπο που οι ευρωβουλευτές του διαμορφώνουν τις πολιτικές εξελίξεις και εγκρίνουν την κοινοτική νομοθεσία.

Στην ιστοσελίδα του EuroparlTV (www.europarltv.eu) μεταδίδονται, σε ζωντανή σύνδεση, οι συνεδριάσεις της ολομέλειας και των επιτροπών του ΕΚ, ενώ μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ένα δελτίο ειδήσεων με την ευρωπαϊκή επικαιρότητα, καθώς και ειδικά εκπαιδευτικά βίντεο. Όλα τα βίντεο είναι διαθέσιμα με υπότιτλους στις 22 επίσημες γλώσσες της ΕΕ, μεταξύ των οποίων και στην ελληνική.

Επίσης, τα προγράμματα του EuroparlTV είναι διαθέσιμα μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου συνεργατών από όλα τα κράτη της ΕΕ (τηλεοπτικά κανάλια, ιστότοποι κ.λπ.) και οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν βίντεο με τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω των ιστοθέσεών τους, με τη βοήθεια κωδίκων πρόσβασης και ενσωμάτωσης.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν, από την πλευρά του ΕΚ η αντιπρόεδρος του ΕΚ και υπεύθυνη για θέματα πληροφόρησης, Άννυ Ποδυματά, και ο διευθυντής του EuroparlTV, Γιώργος Κασιμάτης, από την πλευρά της Δημόσιας Τηλεόρασης ο ειδικός διαχειριστής, Γκίγκας Μάναλης, εκ μέρους της ΝΕΡΙΤ, ο διευθύνων σύμβουλός της, Γιώργος Προκοπάκης και εεκ μέρους του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του, Αντώνης Σκυλλάκος. Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρευρέθη και μίλησε η διευθύντρια Ενημερωτικών Εκπομπών της ΔΤ, Εύα Μπούρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...