Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Γιάννης Παναγιωτόπουλος: «Προτεραιότητα για την Ελλάδα η εκπαίδευση δημοσιογράφων»

Ο γγ Μέσων Ενημέρωσης εκπροσώπησε την Ελλάδα στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Οπτικοακουστικά Μέσα.


Προτεραιότητα αποτελεί για την Ελλάδα η εκπαίδευση δημοσιογράφων, επαγγελματιών της επικοινωνίας και όσων δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο της δημόσιας σφαίρας, ώστε να βελτιώσουμε μέσω αυτών την ικανότητα των χρηστών για την αξιολόγηση και αξιοποίηση του οπτικοακουστικού περιεχομένου, σημείωσε ο γγ Μέσων Ενημέρωσης, Γιάννης Παναγιωτόπουλος, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Οπτικοακουστικά Μέσα, στις Βρυξέλλες, όπου βρέθηκε εκπροσωπώντας την Ελλάδα.


Ειδικότερα, δε, στις σκέψεις που εκφράστηκαν για αλλαγές των σχετικών κανόνων για τις μη - γραμμικές υπηρεσίες της Οδηγίας Οπτικοακουστικών Μέσων, σημείωσε ότι το μέτρο πρέπει να αποτελεί κριτήριο κάθε ρύθμισης, υπενθυμίζοντας τη ρήση των αρχαίων Ελλήνων «παν μέτρον άριστον».

Τέλος, ανακοίνωσε τη διοργάνωση μεγάλου συνεδρίου στην Αθήνα στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας, τον ερχόμενο Απρίλιο, με θέμα την προστασία των ανηλίκων στα Νέα Μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...