Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Τέλος εποχής για την ΕΙΗΕΑ

Τέλος εποχής για την ΕΙΗΕΑ- Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, όπως τη γνωρίζαμε ως σήμερα. Με απόφαση του νεοσύστατου Δ.Σ., υπό την προεδρία του Σταύρου Ψυχάρη, την Τετάρτη του Πάσχα αποφασίστηκε να απολυθεί όλο το προσωπικό –περί τα 20 άτομα- καταβάλλοντας τις αποζημιώσεις τους, για τις οποίες θα ληφθεί δάνειο. Ορισμένοι θα επαναπροσληφθούν.
Ανοικτή μένει έτσι η ΕΙΗΕΑ για τον προσδιορισμό της δομής, των λειτουργιών και της στρατηγικής της, αλλά και στην επιστροφή των Αλαφούζου και Τεγοπούλου. Αναμένεται όμως να συζητηθεί και πρόταση για δικαίωμα συμμετοχής στην ΕΙΗΕΑ των ιδιοκτητών και των αυτόνομων κυριακάτικων ή εβδομαδιαίων εκδόσεων.
Πρόταση για άλλη Ένωση Ιδιοκτητών, από τους νέους εκδότες, Χατζηνικολάου (Real News), Τριανταφυλλόπουλο (Veto), Α. Πίκουλα (Αξία), Α. Λιάτσο (Παρασκευή και 13) διατύπωσε ο Θ. Αναστασιάδης (Θέμα) προκειμένου να προλάβει τις εξελίξεις - και δεδομένης της κόντρας του με τον Γ. Μπόμπολα, ο οποίος συμμαχεί με τον πρόεδρο της ΕΙΗΕΑ Στ. Ψυχάρη. Θετικά απάντησε από το “Ποντίκι” ο Α. Δελλατόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...