Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Δύο στα δύο στην τρομοκρατία η Εύβοια...


Τι κοινό -λέει- έχουν τα σπρεντ των επιτοκίων με τα νερά του Ευρίπου; Και τα δύο πάνε έξι ώρες πάνω, έξι ώρες κάτω!
Κι επειδή αυτά τα σπρεντ φέρνουν ναυτία, ας κάνουμε ένα σπριντ στην τοπική ενημέρωση...

1) Δύο στα δύο! Μετά τον Ψαραδέλη της 17Ν, η Εύβοια δηλώνει παρούσα και στον Επαναστατικό Αγώνα! Συνελήφθη ο Κώστας Γουρνάς από το Μαντούδι ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης. Ποιος είναι και αναλυτικό ρεπορτάζ.

2) Στο βούρκο...: Μαθητής του Τεχνικού Λυκείου στο Βούρκο πιάστηκε με μισό κιλό χασίς. Προφανώς κι αυτός θα το είχε για προσωπική χρήση (αγόρασε για όλη τη χρονιά σε καλή τιμή!)...

3) Ηρθε τα πέταξε στο σανίδι, αλλά δεν συγκινηθήκαμε. Η παράσταση με τη γυμνή Εύα Λάσκαρη στο θέατρο Παπαδημητρίου δεν γέμισε από κόσμο. Δηλώσεις των...θαρραλέων και η σεμνοτυφία των αρχών.

4) Παρολίγο τραγωδία: Ο αθλητής Kick-boxing Βαγγέλης Τσιριμώκος χαροπάλεψε από ένα χτύπημα σε αγώνα. Αναλυτικό ρεπορτάζ από το σοκαριστικό γεγονός.

5) Στο...στόχαστρο: Στάχτη έγιναν τα γραφεία του Σκοπευτικού Συλλόγου από μπουρλοτιέρηδες αδερφούς. Δείτε τη φοβερή καταστροφή.

6) Η δικιά μας (και κουκλάρα) Μαρκέλλα Παππά παίζει στη σειρά "Ιατρικό Απόρρητο" και λέει τα δικά της...απόρρητα στη σελίδα 3.

7) Κλείστηκε σπίτι μαζί με το παιδί του και απειλούσε να το σκοτώσει...Ιστορίες τρέλας στο Βαθύ μάς κάνουν ευτυχισμένους που έχουμε ακόμα τα μυαλά μας.

Και η άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας....Η Αρτεμις Αστεριάδη έκτος από στάρλετ έγινε και ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου. Φτου σου παιδί μου!

Είναι πολλά τα νέα αυτής της εβδομάδας, αλλά τα προλάβαμε όλα. Η "Γνώμη" κόβει και αυτή τη φορά πρώτη το νήμα της ενημέρωσης. Από σήμερα το βράδυ στα περίπτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...