Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Cine – Τρίτη στη ΔΟΜΗ


Κάθε Τρίτη στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του ΙΕΚ ΔΟΜΗ (Μαυροκορδάτου 1-3, 1ος όροφος) η σχολή Κινηματογράφου & Τηλεόρασης, οργανώνει προβολές ταινιών και συζητήσεις για τον κινηματογράφο.  είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
ΤΡΙΤΗ 20/4/10 στις 18:30 :
“Ο Τρίτος Τάκης” της Κατερίνας Πατρώνη. (Παραγωγή: 2008, 104 mins).
Οι αφιερωμένες στο Ελληνικό ντοκιμαντέρ προβολές, συνεχίζονται με την ταινία «Ο Τρίτος Τάκης» της Κατερίνας Πατρώνη. Ένα ντοκιμαντέρ που έχει διακριθεί με  το βραβείο του Ε. Κ. Κ. για ταινία ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους στο 10ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης –Εικόνες του 21ου αιώνα,   και με τα βραβεία σκηνοθεσίας και μοντάζ στο 2ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας.
Η Κατερίνα Πατρώνη παρουσιάζοντας την ταινία της, αναφέρει: “Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάϊο, ο Γιώργος Ρόρρης ζωγραφίζει τοΠορτραίτο του Τάκη Πιτσελά με την πορτοκαλί γραβάττα. Εκεί, μέσα στο εργαστήριο, πίσω από τα κλειστά παράθυρα, κάτω από το φως των προβολέων, μπροστά από τους παλιούς τοίχους, από τον χειμώνα μέχρι το τέλος της ανοίξεως, ζωγράφος και μοντέλο φτιάχνουν έναν δικό τους κόσμο, ιδιαίτερο, γοητευτικό, άγνωστο”. Μετά την προβολή η Κατερίνα Πατρώνη θα πραγματοποιήσει  μια πιο ολοκληρωμένη “ξενάγηση” στην ταινία της για τους συμμετέχοντες. Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει ο κος Γιάννης Φραγκουλάκης.   Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ: τηλ.: 210-3824 411. www.cinedomi.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...