Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Θα χτυπήσει η οικονομική κρίση και την Μενεγάκη;


Οι Γερμανοί του RTL (και του Alpha) είχαν προχωρήσει σε μειώσεις μισθών, σε εθελούσιες, σε μειώσεις μπάτζετ εκπομπών, αλλά έως τώρα μείωση μισθού από την Ελένη Μενεγάκη δεν είχαν ζητήσει παρότι είναι η πλέον ακριβοπληρωμένη. Άλλωστε, ήταν πρώτη στην εκπομπή της και πρώτη μούρη στα lifestyle περιοδικά.

Όμως, λίγο τα νούμερα της Ελένης που φέτος πήραν την κατιούσα, λίγο οι δύσκολοι οικονομικά καιροί που συνεχίζονται και θα χειροτερέψουν και οι Γερμανοί άρχισαν να κάνουν δεύτερες σκέψεις!

Παρότι η Μενεγάκη είναι πρώτη στα νεανικά κοινά που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα το κανάλι, κορυφαίο (γερμανικό) στέλεχος της Κάντζας συζήτησε με συνεργάτες του το ενδεχόμενο να ζητήσουν από την Ελένη είτε κάποια μείωση του μισθού της είτε να παρουσιάσει, από την νέα σεζόν, βραδυνό σόου.

Το τελευταίο προβλέπεται από το συμβόλαιοτης παρουσιάστριας, με την ρητή προϋπόθεση όμως να βρεθεί concept που ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Βεβαίως, το πρώτο σενάριο δεν έχει τεθεί ακόμη επισήμως από τους Γερμανούς στη Μενεγάκη (μεταξύ τους μόνο το έχουν πει) καθώς η παρουσιάστρια έχει την φήμη της ιδιαίτερα σκληρής στις οικονομικές της διαπραγματεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...