Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Την Κυριακή το μνημόσυνο της δημοσιογράφου Μ. Παπαγιαννίδου

Η δημοσιογράφος της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής" Μαίρη Παπαγιαννίδου, άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή του Πάσχα, αφού για 25 ολόκληρα χρόνια πολεμούσε το Aids! Την είδηση του θανάτου της κοινόποιησε αρχικά - μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης - η συνάδελφός της, Λώρη Κέζα και λίγο μετά ο σύζυγός της, Σεν Πιερ.

H Mαίρη, που μολύνθηκε το 1985, πίστευε πάντα και προσπαθούσε να αποδείξει με έρευνες, ότι ιός HIV, που προκαλεί το AIDS, δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά. 

"Θεωρούμαι "οροθετική" εδώ και 25 χρόνια περίπου. Παρέμεινα χωρίς κανένα σύμπτωμα της "μόλυνσης" επί σειρά ετών, και άρχισα να έχω σοβαρές περιφερειακές λοιμώξεις, δηλαδή έγινα ασθενής του AIDS, στην περίοδο που έπαιρνα τα φάρμακα του AIDS, από το 1995 ως το 2007.

Χάρη στην εσπευσμένη κάθε φορά αντιμετώπιση από τους γιατρούς μου και με αλλαγή της αντιρετροϊκής θεραπείας, κάθε περιπέτεια είχε ανεξήγητη ανάκαμψη. Εγινε αυτό κάπου 12 φορές. Ώσπου άρχισα να αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά σε μένα και σε άλλους. Και ξεκίνησα την έρευνα που δημοσιεύω έκτοτε σε αυτή την ιστοσελίδα. Η λύση έρχεται αυτομάτως όταν αρχίζεις να μπαίνεις στο νόημα", έγραφε η ίδια στο site της.


Σήμερα ο σύζυγός της κοινοποίησε πως αύριο, Κυριακή θα γίνει το μνημόσυνό της, στις 12:00 το μεσημέρι στο Νεκροταφείο του Βύρωνα. Ο Σεν Πιερ ήταν πάντα στο πλευρό της! Ενώθηκε μαζί της με τα ιερά δεσμά του γάμου, γνωρίζοντας την ασθένειά της και σκοπεύει να συνεχίσει το έργο της. Θα προσπαθήσει να αποδείξει αυτό για το οποίο πολεμούσε η Μαίρη επί σειρά ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

VIDEO: H δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδου έφυγε αφού έδωσε 25 χρόνια μάχη με το AIDS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...