Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ το «PRESSing» από εργαζόμενους της «Απογευματινής»

PRESSING: Νέο εβδομαδιαίο πολιτικό και σατιρικό περιοδικό από πρώην εργαζομένους της Απογευματινής‏
Στο πρώτο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού Pressing θα διαβάσετε ένα πολύ ενδιαφέρον αποκλειστικό θέμα για το ποια συμφέροντα οδηγούν τη χώρα σε εμφύλιο, μία δημοσκόπηση με πρόθεση ψήφου που δίνει τη Ν.Δ. στο 24,3%, το ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο 21,7%, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο 12%, τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο 7%, τη Δημοκρατική Αριστερά στο 6,3%, το Κ.Κ.Ε. στο 6% τη Χρυσή Αυγή στο 5,9%, τη Δράση στο 1,9%, τους Οικολόγους στο 1,5%, το ΛΑΟΣ στο 1,3% και την αδιευκρίνιστη ψήφο στο 10,1%. Επίσης ένα ενδιαφέρον εύρημα της δημοσκόπησης είναι σε ερώτηση «Ποιος από τους πολιτικούς αρχηγούς πιστεύετε ότι έχει κρυφή ατζέντα και λέει ψέματα στο λαό», «Όλοι» απαντά το 42%, ο Βενιζέλος το 27%, ο Σαμαράς το 27%, ο Τσίπρας το 25%.
Επίσης, στο Pressing θα βρείτε ένα ντοκουμέντο με τους μυστικούς διαλόγους του Καραμανλή με τον Ομπάμα και όλο το παρασκήνιο πώς φτάσαμε στο σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.
Ενδιαφέρον έχει και ένα θέμα της Χρυσής Αυγής, όπου αποδεικνύεται μέσα από το ρεπορτάζ ότι δίνονται ραντεβού θανάτου και γίνονται καταδρομικές επιθέσεις εναντίον λαθρομεταναστών.
Τέλος, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού το περιοδικό έχει ρεπορτάζ για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τις στιγμές παράνοιας που περνάει ο πρώην υπουργός του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...