Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Κάτι κινείται στην TV: Δειλά - δειλά νέες εκπομπές προστίθενται στο πρόγραμμα

Δειλά - δειλά όλο και προστίθενται νέες εκπομπές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Και μπορεί να μην πλησιάζουν σε αριθμό το σύνολο των προηγούμενων ετών αλλά ακόμη και αυτές οι δυο τρεις πρεμιέρες δίνουν μία μικρή ανάσα στο κοινό που έχει κουραστεί από τις επαναλήψεις.
Χτες ξεκίνησε ο νέος κύκλος της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» το οποίο "μετακόμισε" στον Alpha. Η εκπομπή, που σε 17 χρόνια έχει εντοπίσει πάνω από 1.400 αγνοούμενους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και έχει συντελέσει στην εξιχνίαση 18 δολοφονιών, επιστρέφει με την Αγγελική Νικολούλη στην παρουσίαση και την επιμέλεια.

English: Logo for the US television show Grey'...
 (Photo credit: Wikipedia)
Στον ΑΝΤ1 θα προβληθεί από τις 5 Νοεμβρίου ο 8ος κύκλος της σειράς «Grey's Anatomy». Σε αυτόν τον κύκλο, θα παρακολουθήσουμε τη Μέρεντιθ να προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον Ντέρεκ στη ζωή της, ενώ την ίδια στιγμή να κινδυνεύει να χάσει τη μικρή Ζόλα, αλλά και τη δουλειά της στην κλινική. Η Κριστίνα από την άλλη, ακροβατεί μεταξύ της μητρότητας και της επαγγελματικής καταξίωσης στο νοσοκομείο. Τι από τα δύο θα αποδειχθεί σημαντικότερο για αυτήν; Όσο για τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, η ένταση, η αγωνία, οι έρωτες, τα πάθη, ο πόνος, η απώλεια, η επιτυχία, η αποτυχία, η προδοσία, η φιλία, η αγάπη, η αφοσίωση, τα διλήμματα, οι χαρές, έρχονται για να φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή τους. Στο ίδιο κανάλι κάνει πρεμιέρα και η εκπομπή «Ολα» η οποία θα προβάλλεται πλέον δύο φορές την εβδομάδα.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα πρεμιέρα του «Πρωινού mou» λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων. Οπως όλα δείχνουν η έναρξη της εκπομπής θα γίνει την Τρίτη.

Κανονικά θα αρχίσει η προβολή της καθημερινής σειράς, «Κλεμμένα όνειρα» στις 5 Νοεμβρίου.

Εντωμεταξύ την άλλη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί και η μοναδική παρουσίαση προγράμματος για φέτος, όπως όλα δείχνουν, του ΑΝΤ1. Εν αναμονή του περιεχομένου


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...