Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΕΔΟΕΑΠ: Έκτακτο ειδικό βοήθημα 200 ευρώ στους άνεργους με το βοήθημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΟΕΑΠ
Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ βρίσκεται κοντά στους ασφαλισμένους του Οργανισμού που μαζί με τις οικογένειές τους δοκιμάζονται από την κρίση και τη δυσμενέστερη συνέπεια αυτής, την ανεργία. Στο πλαίσιο αυτό, και προτάσσοντας το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο του ΕΔΟΕΑΠ, το Διοικητικό Συμβούλιο, εν΄ όψει των εορτών του Πάσχα, αποφάσισε στη ΣΔΣ 19/23-4-2013 τη χορήγηση Έκτακτου Ειδικού Βοηθήματος ύψους 200€ στους άνεργους ασφαλισμένους μας που λαμβάνουν το μηνιαίο Ειδικό Βοήθημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΒΚΑ).

Η Διοίκηση του Οργανισμού, παρά το γεγονός ότι έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, έλαβε την παραπάνω απόφαση σε μία προσπάθεια να ανακουφίσει, στο μέτρο του δυνατού, τους άνεργους ασφαλισμένους που βρίσκονται σε δεινή θέση. Το ανωτέρω βοήθημα θα καταβληθεί έως τη Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων στο τηλέφωνο 210 7264700 επιλογή 3.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους του ασφαλισμένους και τις οικογένειές τους και διαβεβαιώνει πως θα συνεχίζει να στηρίζει τα μέλη μας που το έχουν ανάγκη.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...