Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Τζώνυ Καλημέρης: «Θα άφηνα ένα διάστημα εκτός τον Λάκη για να χαλαρώσει»

Ο Τζώνυ Καλημέρης ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Το διοικητικό στέλεχος της ΕΡΤ μίλησε για τα πρόσωπα που πρέπει να φύγουν από την τηλεόραση.

Αποκάλυψε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος «θα πρέπει να μείνει έναν χρόνο εκτός. Αν είναι η τηλεθέαση 30% φέτος μπορεί του χρόνου να είναι 20% και αυτό να μην είναι αναστρέψιμο.. Ο Λάκης κάνει το τσαντίρι πολλά χρόνια. Θα τον άφηνα ένα διάστημα εκτός για να χαλαρώσει, να αναπνεύσει. Αυτό που κάνει ο Λάκης είναι τρομερά ψυχοφθόρο και δεν μπορεί να το κάνει κάθε Τρίτη».

Για την πολυ-αναβαλόμενη πρεμιέρα της Ράνιας Θρασκιά είπε: «Η Ράνια ή θα ξεκινήσει κοντά, μετά το Πάσχα για να έχει ένα δίμηνο να «τρέξει» την εκπομπή, ή αλλιώς αν δεν προλάβει πάμε για του χρόνου».

Σχετικά με τις συζητήσεις που γίνονται με τον Χρήστο Φερεντίνο και την κρατική τηλεόραση,  ο Τζώνη Καλημέρης είπε: «Υπάρχουν δύο ιδέες για τον Χρήστο. Κάνουμε συζήτηση για ένα late night με στοιχεία χιούμορ και μας έχει προτείνει και ο ίδιος κάτι και το συζητάμε. Ο Χρήστος είναι από τα πρόσωπα που λείπουν από την τηλεόραση».

Ενώ αναφέρθηκε και στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον οποίο είπε ότι «δεν θα έπρεπε να κάνει τον Όμορφο Κόσμο δεύτερη χρονιά. Πρέπει να κάνει late night show. Η Ναταλία Γερμανού είναι έτοιμη να κάνει το "Αλάτι και Πιπέρι"».

Τέλος, τοποθετήθηκε και για την κρίση στις επαγγελματικές σχέσης της Ελλης Στάη με την δημόσια τηλεόραση: «Η Έλλη συνεχίζει κανονικά στην δημόσια τηλεόραση. Τα βρήκανε με τον Αιμίλιο Λιάτσο και αποσοβήθηκε η κρίση χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.. Παλιά οι τσακωμοί μέσα στην τηλεόραση ήταν μέσα στη δουλειά. Έχουν γίνει τόσο άγρια τα πράγματα τώρα και υπάρχει αυτή η τρομερή ευκολία με τα social media, που δεν υπάρχει τίποτα εν οίκω όλα γίνονται εν δήμω. Κανένας πλέον δεν έχει την ψυχραιμία του παρελθόντος . Όλοι αντιδρούν σπασμωδικά και πράγματα που δεν είναι τόσο σοβαρά, παίρνουν μεγάλες διαστάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...