Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ο Μουρούτης καταθέτει αγωγή κατά του left.gr

Αγωγή ετοιμάζεται να καταθέσει κατά της ιστοσελίδας Left ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού με αφορμή ένα άρθρο που ανέβηκε στη σελίδα και καταφέρεται εναντίον του.

Μάλιστα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά ανακοίνωσε μέσω twitter την πρόθεσή του και δήλωσε ότι τα λεφτά θα τα διαθέσει για την αποκατάσταση της Βίλας Αμαλία την οποία είχαν εκκενώσει προ ολίγων μηνών δυνάμεις της αστυνομίας.



Για την ιστορία το επίμαχο άρθρο έχει τίτλο «ΝΔ: Από τις μονταζιέρες στα προϊόντα υποκλοπής - Μονταζιέρες, μαγνητοφωνάκια, λάσπη, διαστρέβλωση και συκοφαντίες»

Γράφει το left αναλυτικά:

«Οι μέθοδοι Μουρούτη είναι γνωστές:

-Βρίσκουν ένα βίντεο στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, αρχίζουν το μοντάζ, κόβουν-ράβουν, κόβουν-ράβουν, ώσπου πετυχαίνουν να βγάλουν φράση (την οποία το στέλεχος δεν είπε ποτέ). Στη συνέχεια, ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει.

-Σουλατσάρουν στη Βουλή. Πάνε στην είσοδο και ζητάνε τις ταυτότητες όσων επισκέπτονται τον πρόεδρο και τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούν κατά το δοκούν τα προσωπικά τους δεδομένα.

-Βρίσκουν ένα προϊόν υποκλοπής. Αδιαφορούν για τον τρόπο κτήσης του μαγνητοφωνημένου υλικού και μεταφράζουν πάλι κατά το δοκούν τις μαγνητοφωνημένες δηλώσεις, ζητώντας και πάλι από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει. Εδώ εντάσσεται το τελευταίο κρούσμα επικίνδυνης γελοιότητας της επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ που χρησιμοποιεί ηχητικό υλικό της εφημερίδας 'Παραπολιτικά', η οποία ηχογράφησε δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Χρήστου Καραγιαννίδη. Η ΝΔ χρησιμοποιεί το προϊόν υποκλοπής, διαστρεβλώνει τις δηλώσεις και βγάζει συνεχόμενες παιδαριώδεις ανακοινώσεις, ζητώντας από την αξιωματική αντιπολίτευση και πάλι να καταδικάσει.

Όσο περνάει ο καιρός, αποδεικνύεται όλο και περισσότερο ότι οι γελοίες και επικίνδυνες πρακτικές του γραφείου τύπου της ΝΔ δεν έχουν πάτο. Αδιαφορώντας για το τι πραγματικά συμβαίνει στην κοινωνία και σε πραγματική επικοινωνία μόνο με τις μονταζιέρες, προσπαθούν μανιωδώς να ρίξουν στα τάρταρα το επίπεδο πολιτικού διαλόγου σε αυτή τη χώρα. Πλανώνται πλάνην οικτρά, όμως, αν νομίζουν ότι θα μπορέσουν με αυτές τις μεθόδους και τις πρακτικές να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία από τα πραγματικά της προβλήματα που αυτοί δημιούργησαν και δημιουργούν».

Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...