Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ελευθεροτυπία: Ο εκδότης ανακάλεσε την πρόσληψη του Γιάννη Ντάσκα

Με την «απόρριψη» της ιδέας έλευσης του Γιάννη Ντάσκα έκλεισε ο «πρώτος γύρος» της «αναμέτρησης» του Χάρη Οικονομόπουλου με τους εργαζόμενους της «Ελευθεροτυπίας».

Στη σχεδόν δίωρη συνάντηση που έγινε το απόγευμα στα γραφεία της εφημερίδας, ο εκδότης της εφημερίδας ανακοίνωσε πως τελικά ο Γιάννης Ντάσκας δεν θα πάει στην εφημερίδα, καθώς τα στελέχη της δεν υποστήριξαν την πρόταση.

Στο ερώτημα πώς «θα τον πληρώνει, από τη στιγμή που υπάρχουν καθυστερήσεις στη μισθοδοσία» η απάντηση ήταν πως «δεν ήρθα για να σας απαντήσω αυτό, αλλά για να σας ακούσω». «Οταν θα έρθει η ώρα που δεν μπορώ να σας πληρώσω θα σας το πω, αλλά δεν θα έρθει» συμπλήρωσε.

Ενα νέο χάσμα, μετά την προ έτους ρήξη με τη Μάνια Τεγοπούλου, δημιουργείται ανάμεσα στη διοίκηση και τους εργαζόμενους. Η αναφορά του κ. Οικονομόπουλου για το πρόσωπο του Γιάννη Ντάσκα πως «αυτές είναι επιλογές της διοίκησης και δεν αφορούν τους συντάκτες» ανατρέπει τη λογική λειτουργίας της εφημερίδας, στην οποία οι συντάκτες είχαν λόγο στις εξελίξεις

Ο Χάρης Οικονομόπουλος εξέφρασε το «παράπονό» του πως δεν έχει την υποστήριξή τους στις επιθέσεις που δέχεται λέγοντας πως κάποιοι κρατούν «ισορροπίες» με τους συνδικαλιστές.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...