Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Πόλεμος Ριζοσπάστη – Αυγής: Εξαφανίστηκε το όνομα της Παπαρήγα από φωτό


English: Aleka Papariga (KKE) at the six party...
 (Photo credit: Wikipedia)
Μαίνεται ο πόλεμος Αυγής -Ριζοσπάστη, μετά το κατηγορηματικό «όχι» του νέου Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία.

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ (όπως και άλλες) έγραψε για την ουσιαστική καθαίρεση του Σπύρου Χαλβατζή από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, για να απαντήσει με πρωτοσέλιδο ο Ριζοσπάστης, με φράσεις όπως «αντιΚΚΕ εμπάθεια, ψευδολογία και τύφλωση».

Επί τοις ουσίας, βέβαια, τίποτα. Απλώς ότι «στο πλαίσιο της διάταξης των στελεχών μετά το 19ο Συνέδριο ορίστηκαν ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ο Θανάσης Παφίλης και ο Νίκος Καραθανασόπουλος».

Η Αυγή επανήλθε σήμερα με αφορμή φωτογραφία από κηδεία στελέχους του ΚΚΕ, την οποία δημοσίευσε χθες ο Ριζοσπάστης. Στη φωτό φαίνεται ότι δίπλα στο φέρετρο βρίσκονται η Αλέκα Παπαρήγα και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στη λεζάντα, όμως, που δημοσίευσε ο Ριζοσπάστης δεν υπάρχει το όνομα της Παπαρήγα. «Αντιπροσωπεία της Κ.Ε του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ Δημήτρη Κουτσούμπα, στάθηκε τιμητική φρουρά δίπλα στο φέρετρο», γράφει.

Γεγονός που σχολιάζει ειρωνικά η Αυγή, με τη φράση «Η κυρία δίπλα στον Κουτσούμπα ποια είναι»;

 aixmi.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...