Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Μόνο σε ψηφιακή μορφή το «Computer Για Όλους»


Έπειτα από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ελληνικά και στα διεθνή δρώμενα των υπολογιστών και της Νέας Τεχνολογίας, το περιοδικό «Computer Για Όλους» αλλάζει σελίδα, εγκαταλείποντας το χαρτί, τα τυπογραφεία και τα περίπτερα και περνώντας σε αμιγώς ψηφιακή μορφή. Από το επόμενο τεύχος (#345) το περιοδικό θα διατίθεται μόνο ηλεκτρονικά για ανάγνωση σε διάφορες πλατφόρμες (υπολογιστής, notebook και ταμπλέτα).

Το «Computer Για Όλους» εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 1983, κυριολεκτικά στην αυγή της «Πληροφορικής Επανάστασης», και γαλούχησε μία ολόκληρη γενιά γύρω από τους πρωτοεμφανιζόμενους τότε οικιακούς υπολογιστές. Ακολούθησε πιστά την πορεία των τεχνολογικών εξελίξεων, υιοθετώντας πολύ συχνά πρώτο τις νέες τεχνολογικές εφαρμογές, είτε αυτές αφορούσαν στο DTP είτε στο Internet…

Το περιοδικό ήταν παρόν σε κάθε τεχνολογική καινοτομία και βοήθησε στη δημιουργία και στην εξέλιξη της ίδιας της αγοράς Πληροφορικής.

Σήμερα, προσαρμοζόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, το «Computer Για Όλους» ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του και γίνεται το πρώτο ελληνικό περιοδικό που μεταπηδά από την παραδοσιακή χάρτινη έκδοση στην αμιγώς ψηφιακή.

Από το επόμενο τεύχος λοιπόν, το μηνιαίο ραντεβού του περιοδικού με τους αναγνώστες του δεν θα είναι πια στα περίπτερα, αλλά στην οθόνη του iPad ή του PC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...