Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Η Μαρία Σαράφογλου στο τιμόνι των ειδήσεων του Mega;

Πολλά είναι τα όσα ακούγονται αυτή την εποχή σε σχέση με την συνεργασία της Ολγας Τρέμη με το Mega και με την παρουσία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και πάλι από Σεπτέμβρη, μιας και όλο και πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν την γνωστή δημοσιογράφο να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ειδήσεων και μοιραία και εκτός καναλιού από την νέα σεζόν. 

Ετσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά", στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, υπήρξε συνάντηση των Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη και Ψυχάρη, κατά τη διάρκεια της οποίας ετέθη επι τάπητος και το θέμα της αλλαγής του προσώπου που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Δύο από τους μεγαλομετόχους θεωρούν ότι η Όλγα Τρέμη, έχει «κλείσει» τον κύκλο της ως παρουσιάστρια του δελτίου και σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απόφαση για την αλλαγή της παρουσιάστριας είναι πλέον ειλημμένη.


Στο πλαίσιο λοιπόν της αναζήτησης νέων προσώπων για την παρουσίαση είχαν αναφερθεί τα ονόματα της Σίας Κοσιώνη και της Μαρίας Σαράφογλου. Η Κοσιώνη όμως έχει ήδη συμφωνήσει για ανανέωση του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΙ κατά συνέπεια το όνομα που «παίζει» πλέον πολύ είναι αυτό της Σαράφογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...