Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΣΚΑΪ: Ξεκινάει η Μπουσδούκου, ακολουθούν Ντσούνος-Κούτρας

Η Άννα Μπουσδούκου ξεκινάει από αύριο… μόνη στην παρουσίαση της εκπομπής που θα καλύψει το κενό της Πόπης Τσαπανίδου στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, 10.00-13.00, από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ωστόσο θα έχει… παρέα, καθώς η διοίκηση του σταθμού του Νέου Φαλήρου επέλεξε να επενδύσει σε δυο από τους πιο μάχιμους πολιτικούς συντάκτες του, τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα.

Αυτή θα είναι και η τελική σύνθεση του πρωινού του ΣΚΑΪ, που πέρασε από… κύμματα, καθώς αρχικά υπήρχε η σκέψη να ανατεθεί στην Άννα Μπουσδούκου και τον Γιώργο Κουβαρά, στη συνέχεια στην Άννα Μπουσδούκου και τον Γιώργο Τερζή, ενώ η τρίτη λύση που είχε πρόσφατα προωθηθεί, εμφάνιζε ως δίδυμο τον Σπύρο Μάλλη και τη Σύλβια Κλιμάκη.

Η επιλογή της Άννας Μπουσδούκου είχε κερδίσει από την αρχή έδαφος, καθώς η νεαρή παρουσιάστρια είχε περισσότερο χρόνο δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου, στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή”, καλύπτοντας την άδεια του Βασίλη Λυριτζή, και κατά γενική ομολογία τα πήρε περίφημα.

Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας από την πλευρά τους, έχουν μακρά εμπειρία στο ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα, και θα σηκώσουν το βάρος των συνέντευξεων και της ανάλυσης της πολιτικής επικαιρότητας. Αμφότεροι θεωρούνται πρόσωπα τηλεοπτικά “φρέσκα”, ενώ έχουν συνεπή παρουσία και στα social media, κάτι που σημαίνει ότι η διαδραστικότητα της εκπομπής αποκτά πρόσθετη δυναμική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...