Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Θύμα ομαδικού βιασμού φωτορεπόρτερ στην Ινδία

Μια 20χρονη φωτορεπόρτερ έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην ινδική πόλη Μουμπάι, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, ένα έγκλημα που φέρνει στο νου μια παρόμοια επίθεση, το Δεκέμβριο στο Νέο Δελχί, η οποία είχε οδηγήσει σε πανεθνικές διαμαρτυρίες και την αναθεώρηση των νόμων της χώρας για το βιασμό.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη, το βράδυ και έχει προκαλέσει κατακραυγή στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί χρήστες δηλώνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός ότι συνέβη στο Μουμπάι, μια πόλη που θεωρείται η ασφαλέστερη στην Ινδία για τις γυναίκες.

Η γυναίκα εισήχθη σε νοσοκομείο στο νότιο Μουμπάι, ανακοίνωσε η αστυνομία.

“Ουδείς έχει συλληφθεί ως τώρα”, δήλωσε ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος που ασχολείται με την υπόθεση.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σ’ ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο υφαντουργίας στο Λόουερ Παρέλ, μια πρώην βιομηχανική περιοχή που είναι τώρα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες συνοικίες της πόλης, με πολυτελή διαμερίσματα, εμπορικά κέντρα και μπαρ. Η γυναίκα βρισκόταν σε δημοσιογραφική αποστολή μαζί με έναν άνδρα συνάδελφό της.

“Το βράδυ, το κορίτσι και ο συνάδελφός του τραβούσαν φωτογραφίες. Δύο άνδρες πλησίασαν και την ρώτησαν αν έχει άδεια για να φωτογραφίζει. Στη συνέχεια ήρθε άλλος ένας άνδρας και η φωτογράφος υπέστη ομαδικό βιασμό”, δήλωσε σε ινδικό τηλεοπτικό δίκτυο ο αστυνόμος Σατιαπάλ Σινγκ. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στην επίθεση συμμετείχαν περισσότεροι άνδρες.

“Έχουμε κάνει 10 προσαγωγές”, δήλωσε ο Σινγκ.

http://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...