Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Τάζουν τη σωτηρία των περιφερειακών εφημερίδων με venture capital!

Τα οφέλη και επιδοτήσεις από το επιχειρηματικό κεφάλαιο (venture capital) που υποσχέθηκε να συστήσει η γενική γραμματεία ενημέρωσης μέσω του γραμματέα Ι.Παναγιωτόπουλου. Αυτό που θα πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες των εφημερίδων που είναι μέλη σε δυο-τρεις «συνδικαλιστικές» ενώσεις είναι να συμφωνήσουν στην ενοποίηση τους σε ένα μόνο όργανο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ο Ι.Παναγιωτόπουλος υποσχέθηκε στους ιδιοκτήτες των περιφερειακών εφημερίδων εκτός από την ίδρυση του ταμείου-επιχειρηματικού κεφαλαίου για τη χρηματοδότηση των δράσεων τους, τη διαμεσολάβηση στο ΑΜΠΕ για την επιχειρηματική συνεργασία τους στην «πώληση» ειδήσεων από την περιφέρεια, τη μεσολάβηση στα ΕΛΤΑ για την μείωση τιμολογίων στη διακίνηση των εφημερίδων καθώς και τη δημιουργία Πάρκων εκπαίδευσης σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας για την εκπαίδευση των ανθρώπων του Τύπου.

 Από τη δική τους πλευρά οι εκδότες-ιδιοκτήτες των περιφερειακών εφημερίδων, έχουν αποδεχθεί το αίτημα για ενοποίηση των συνδικαλιστικών τους οργάνων και ζητούν επιπλέον την καθιέρωση ενιαίου τιμολογίου για τη δημοσίευση των κρατικών ανακοινώσεων και την εξόφληση τους με την παραγγελία της δημοσίευσης.

τυπολογιες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...