Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Η μεγάλη ... κόντρα άρχισε.

Η μεγάλη ... κόντρα που είχε προαναγγελθεί άρχισε. Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο έβαλε χτές το πρώτο πρόστιμο στο κανάλι Κontra του Γ. Κουρή και άρχισε η ... ομοβροντία εναντίον των μελών του ΕΣΡ και των αποφάσεών του.
Η διάσταση που θα πάρει η κόντρα για το Κontra θα είναι μεγάλη και ήδη ο Γ. Κουρής με το σημερινο (Τετάρτη) φύλλο της ΑΥΡΙΑΝΗΣ άρχισε την επίθεση.
Ανακοίνωση υπέρ του Κουρή και του Κontra έβγαλε το... Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ, (από τους μεγάλους εχθρούς του Κουρή) και έπεται συνέχεια.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ οι εξελίξεις:
Πρόστιμο 15.000 ευρώ στο Kontra
Δεν μπορεί το Kontra να αλλάξει το χαρακτήρα του προγράμματος του, έκρινε με ψήφους 5-2 το ΕΣΡ.
Η αρχή επέβαλλε πρόστιμο 15.000 ευρώ στην εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς σύμφωνα με το νόμο Ρουσόπουλου δεν είχε πλέον τη δυνατότητα να αλλάξει το χαρακτήρα του από μή ενημερωτικό σε ενημετωτικό.
Η δήλωση αυτή έγινε το 2007 στο ΕΣΡ από την προηγούμενη ιδιοκτησία (Παπανικόλας) και όταν το Καλοκαίρι ο σταθμός πέρασε υπό τον έλεγχο του Γ. Κουρή, άλλαξε το πρόγραμμά του σε ενημερωτικό.
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ, σχετικά με την επιβολή προστίμου από το ΕΣΡ στον τηλεοπτικό σταθμό “ΚΟΝΤΡΑ”.
Μας προκαλεί εντύπωση η σπουδή, την οποία επέδειξε το ΕΣΡ, απέναντι στον τηλεοπτικό σταθμό “ΚΟΝΤΡΑ”, σχετικά με την απαγόρευση εκπομπής ειδησεογραφικού-ενημερωτικού προγράμματος. Ο χρόνος στον οποίο πάρθηκε αυτή η απόφαση, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, γεννά εύλογα ερωτήματα. Θεωρούμε ότι θα έχριζε μεγαλύτερης προσοχής μια τέτοιου είδους απόφαση εκ μέρους του ΕΣΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...