Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

«Διαδημοτική» η σωτηρία του TV100

του Δημήτρη Συρμάτση

Διαδημοτική διάσταση θέλει να δώσει ο Γιάννης Μπουτάρης στα δημοτικά μέσα της Θεσσαλονίκης (τηλεόραση και ραδιόφωνο) καθώς πιστεύει ότι είναι η μοναδική λύση για να αποτραπεί ένα ενδεχόμενο λουκέτο.

Τα προβλήματα είναι πολλά και η βιωσιμότητα των μέσων πρώτο μέλημα, αν και υπήρξε σκέψη περί κλεισίματος, για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μισθοδοσία των υπαλλήλων των διαδημοτικών μέσων, μειώνεται δραστικά καθώς αρκετοί έχουν κάνει αίτηση μετάταξης στο δήμο.

Παράλληλα, θα κοπούν οι υπερωρίες, που κοστίζουν περίπου 35.000 το μήνα, θα διακοπούν οι συμβάσεις έργου και θα μειωθούν οι απολαβές των υψηλόμισθων.

Ο νέος δήμαρχος, δεν θέλει να συνεχίσει την εκπομπή του Δημάρχου, ενώ δεν αποκλείεται να κοπούν και άλλες εκπομπές όπως και όλες οι εξωτερικές παραγωγές.

Τέλος, πολύ σύντομα θα γίνει και ένα ραντεβού με την Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών καθώς το ενοίκιο που πληρώνει ο δήμος για την TV100 (περίπου 15.000!!!) είναι αβάσταχτο.

Αυτή μοιάζει να είναι η σωτηρία της δημοτικής τηλεόρασης και ραδιοφώνου που έχει 460.000 ευρώ έσοδα και πάνω από 7 εκ. ευρώ έξοδα.

http://spnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...