Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Παράνομη η απεργία στη ΝΟVA

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε από το πρωτοδικείο η απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ στη NOVA, κάτι που σημαίνει ότι ο εργαζόμενοι δεν είναι κατοχυρωμένοι αν απεργήσουν αύριο Τρίτη. 

Την Τετάρτη η συνάντηση με τους εκδότες
Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση της ΕΣΗΕΑ με τους εκδότες. Αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της ΠΟΕΣΥ για τη ΣΣΕ στα ΜΜΕ. Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τις θέσεις τις οποίες θα παρουσιάσει η ΕΣΗΕΑ στους εκδότες και πού θα οδηγήσει τελικά αυτός ο διάλογος, που μέχρι σήμερα γίνεται μονόπλευρα.


Στάση Έθνος
Να «παγώσουν» την εργασία τους μέχρι να ανακληθεί η απόφαση της απόλυσης της Σοφίας Σεβαστάκη, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Έθνος, ζητώντας παράλληλα την κάλυψη της ΕΣΗΕΑ. Από την πλευρά της η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να γίνουν στάσεις εργασίας στην εφημερίδα.

Απολύσεις στο Tele time της Πάτρας
Την «παράνομη , καταχρηστική και αναιτιολόγητη» απόλυση τριών δημοσιογράφων από το Teletime στην Πάτρα καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΠHN, κάνοντας λόγο «για θεαματική αποψίλωση του ειδησεογραφικού τομέα του σταθμού και τη δραστική αλλοίωση του ενημερωτικού χαρακτήρα του».
Από Gazzetta Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...