Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η Real TV έρχεται, το ALTER καταρρέει...

Στις 23 - 24 Μαρτίου παρέπεμψε για πληρωμή τους εργαζόμενους η Διεύθυνση του ALTER !

H σημερινή απεργιακή κινητοποίηση και οι στάσεις εργασίας που θα ακολουθήσουν  ήταν "φυσική" συνέπεια, αφού οι εργαζόμενοι έχουν ξεπεράσει και τα όρια αντοχής και το μόνο που ακούν από τους ιθύνοντες είναι να κάνουν... υπομονή !

Ήδη και άλλα στελέχη του σταθμού, μετά τον Χατζηνικολάου, άρχισαν να μιλούν δημόσια για το πρόβλημα. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην εκπομπή του δέχτηκε τηλεφώνημα από απλήρωτους εργαζόμενου του Δημοσίου για να πει ότι νιώθει ιδιαίτερη συμπάθεια μια και στο κανάλι έχουν και αυτοί το ίδιο πρόβλημα.

Ένα σενάριο που έχει ακουστεί τις τελευταίες μέρες είναι ότι ο Νικος Χατζηνικολάου με τον υιό Κουρή (είναι συνεταίροι στην Real) ετοιμάζουν το Real Tv  και περιμένουν την κατάρρευση του ALTER για να εντάξουν στο κανάλι τους το μισό (ή και λιγότερο ) προσωπικό.

 Σε συνεχείς συζητήσεις τόσο με πιστωτές όσο και με νέους επενδυτές, βρίσκεται η διοίκηση του  Alter Channel, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σε μια προσπάθεια να απαντήσει σε εργαζόμενους αλλά και στο επενδυτικό κοινό, αφενός για την  καθυστέρηση των πληρωμών, αφετέρου για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο κεφαλαιακής ενίσχυσης της εταιρείας, οι μέτοχοι και το διοικητικό συμβούλιο βρίσκονται σε συζητήσεις για τη συμμετοχή νέων επενδυτών στο μετοχικό κεφάλαιο
της εταιρείας. Περαιτέρω, σε συνέχεια της από 29.12.2010 ανακοίνωσής της, η εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οι διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες Τράπεζες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη»

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...