Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

«Έθνος»: Αναταραχών συνέχεια...

«Έθνος»: Αναταραχών συνέχεια... Απούσης της συνδικαλιστικής εκπροσώπου Ιωάννας Ηλιάδη ενημέρωσε τους συντάκτες του «Έθνους» - και μετά τις απολύσεις που σημειώθηκαν χθες – ο διευθυντής της εφημερίδας, Θ. Τσεκούρας. 
 
Όπως περιγράφει η δημοσιογράφος και εκλεγμένη εκπρόσωπος των εργαζομένων, παρά το ότι κατευθυνόταν προς την εφημερίδα, παρά το ότι κάλεσε τον διευθυντή ζητώντας του να καθυστερήσει για 10 λεπτά προκειμένου να παρίσταται στην ενημέρωση των συναδέλφων της, αυτό δεν κατέστη… εφικτό.
 
Η ίδια με επιστολή της προς τα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ, ενημέρωσε τα όσα μεταφέρθηκαν από τη διοίκηση στους δημοσιογράφους μέσω του κ. Τσεκούρα, ο οποίος έκανε λόγο για εργαζόμενους «που κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο αν παραβιάζουν την κόκκινη γραμμή με κινητοποιήσεις».

Στην ίδια επιστολή σημειώνεται ότι ο διευθυντής «επιχείρησε να εκφοβίσει τους συντάκτες, αφήνοντας να εννοηθεί πως αν συνεχίσουν να γίνονται κινητοποιήσεις για την προάσπιση εργασιακών θέσεων, ο εκδότης θα κλείσει την εφημερίδα και θα χάσουν όλοι τη δουλειά τους»…
Η συνδικαλιστική εκπρόσωπος ζητά να σταματήσει η απόπειρα εκφοβισμού και παράλληλα να προστατευθεί από την επίθεση, που όπως σημειώνει, «έχουν εξαπολύσει εναντίον» της και «ως συνδικαλιστικής εκπροσώπου τα στελέχη της εφημερίδας».
golema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...