Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τους καλούμε ακόμα μία φορά να σταματήσουν τις πρακτικές αυτού του είδους

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ STAR CHANNEL ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ

Οι Κύριοι της Διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού STAR CHANNEL και ειδικότερα, ο κύριος Π. Κυριακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού και ο κύριος Φ. Διαλεκτόπουλος, Διευθυντής Τεχνικής Λειτουργίας, συνεχίζουν να καταστρατηγούν άρθρο της Σ.Σ.Ε., να μην εφαρμόζουν την γνωμοδότηση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και εξακολουθούν ακόμα και σήμερα κάτω από καθεστώς απειλών να στέλνουν τους εργαζόμενους να καλύπτουν ρεπορτάζ εκτελώντας χρέη εικονολήπτη, ηχολήπτη, βοηθού εικονολήπτη και εκτός απ’ όλα αυτά να τους αναγκάζουν να εκτελούν και χρέη οδηγού, ώστε να πηγαίνουν στα θέματα που τους στέλνουν.
Όλοι γνωρίζουμε ότι ένας εργαζόμενος έχει αντοχές και ειδικά όταν κάποιος αναγκάζεται να κάνει 3 και 4 δουλειές ταυτόχρονα, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.
Τους κρούουμε λοιπόν τον κώδωνα του κινδύνου και τους καθιστούμε άμεσα υπεύθυνους, ότι σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος συμβεί σε συνάδελφό μας που αυτοί εξαναγκάζουν να εργαστούν με αυτόν τον τρόπο, είτε οδηγώντας το αυτοκίνητο είτε κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ που ειδικά στην εποχή μας η κατάσταση δεν ήταν ποτέ πιο επικίνδυνη για τους επαγγελματίες εικονολήπτες που αγωνίζονται για να λάμψει η αλήθεια, η ταύτιση των καναλιών με κατεστημένα συμφέροντα οδηγεί συχνά στην οργή της κοινής γνώμης.
Τους καλούμε ακόμα μία φορά να σταματήσουν τις πρακτικές αυτού του είδους, να εφαρμόζουν τις Σ.Σ.Ε και την εργατική και τηλεοπτική νομοθεσία.

http://www.etita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...