Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Μπουτάρης: "Σκατά τηλεόραση είναι η TV100"

"Σκατά τηλεόραση είναι η TV100" είπε ο Δήμαρχος Θεσσαλονικης Γιάννης Μπουτάρης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Η αντιπρόεδρος της ΔΕΠΘΕ Σοφία Ασλανίδου ανέφερε ότι η κατάσταση στην επιχείρηση ήταν αποκαρδιωτική όταν ανέλαβε καθώς υπήρχαν προσλήψεις που έγιναν μέσω πελατειακών σχέσεων, εντόπισε πρόσθετες αμοιβές που έφταναν μέχρι και τις 240.000 ευρώ ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει τα μηδενικά έσοδα της επιχείρησης από τη διαφήμιση.

Ο Γενικός Διευθυντής της TV100, Φίλιος Στάγκος, περιέγραψε την κατάσταση ως έχει στην ΤV100 πιστεύοντας πως θα οι κινήσεις που θα γίνουν στοχεύουν στην σταδιακή αναβάθμιση της ποιότητας του καναλιού.

Άμεσα θα αγοραστεί ένα Link για ζωντανές συνδέσεις, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η αλλαγή του προγράμματος. Παράλληλα, προτεραιότητα του κ. Στάγκου είναι η ισχύς του σήματος που δεν είναι πολύ ισχυρό.

Ο Γιάννης Μπουτάρης σημείωσε πως «είναι πολιτική απόφαση να κρατήσουμε τη ΔΕΠΘΕ. Αλλιώς δεν θα κάναμε όλη αυτή τη φασαρία […] . Αν ήμουν επιχειρηματίας λέω ξεκάθαρα ότι θα την έκλεινα. Το Budget δεν μπορεί να μείνει ίδιο, πρέπει να μειωθεί δραματικά […] Η εξυγίανση αρχίζει πάντα από τα μεγάλα κεφάλια. Κανείς δεν είπε ότι τα πέντε στελέχη που απολύθηκαν έκλεψαν. Απλά δεν έκαναν τη δουλειά τους και οδήγησαν ένα καράβι στο ναυάγιο[…] Το σχέδιο εξυγίανσης συμπεριλαμβάνει απομάκρυνση και άλλων εργαζόμενων. Η αξιολόγηση του προσωπικού ακόμη και για τις μετατάξεις, θα γίνει ξεχωριστά σε κάθε περίπτωση.»

Τέλος σε μια αποστροφή του λόγου του πρότεινε στις δυνάμεις της αντιπολίτευσης να γίνει ένα δημοψήφισμα για το αν θέλουν τα δημοτικά μέσα οι Θεσσαλονικείς.

1 σχόλιο:

  1. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΛΕΧΘΗΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ. ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤV100 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ,ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΑΠΕΛΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΙΜΑΙΝΕΤΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑΘΜΟ (PARKING),ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΟΝΙΩΝ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ,ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΕΦΌΣΟΝ ΣΥΛΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΗ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΝΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...