Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Τα μεγαλοστελέχη του ALTER σιωπούν για τις καθυστερήσεις πληρωμών

Αντιμέτωποι με τη ... σιωπή των μεγαλοστελεχών - δημοσιογράφων βρίσκονται οι εργαζόμενοι του ALTER . Κανένας από τους μεγαλοδημοσιογράφους δεν λέει λέξη για τις καθυστερήσεις πληρωμών (με κάτι... μισόλογα αναφέρθηκε σε μια εκπομπή του ο Κ. Χαρδαβέλας) ενώ η Ένωση Τεχνικών καταγγέλει την Αν. Πάνια και την κα Φούτρου για  "συμπεριφορές απαράδεκτες και καταδικαστέες σε εργαζόμενους"

Οι τεχνικοί του Alter, παραμένουν απλήρωτοι για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο- όπως και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο σταθμό.

Παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις του δ/ντος συμβούλου κ. Κώστα Γιαννίκου για τοποθέτηση νέου ΔΣ, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, στην πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα μέσα στο σταθμό.

Οι συνθήκες πλέον έχουν γίνει δραματικές, με πολλούς από τους εργαζόμενους να ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας τα επόμενα 24ωρα- αφού ο σταθμός συνεχίζει να προβάλει κανονικά διαφημιστικά μηνύματα, άρα να έχει και έσοδα.

Η ΕΤΙΤΑ προχώρησε πριν από λίγο στην παρακάτω ανακοίνωση:
"Σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2011 οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER όχι μόνο είναι ακόμα απλήρωτοι αλλά όλο αυτό το διάστημα των κινητοποιήσεων δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από την πλευρά της Διοίκησης . Όλες αυτές τις μέρες οι συνθήκες εργασίας των απλήρωτων εργαζομένων γίνονται όλο και πιο δύσκολες.
Παρατηρήθηκαν συμπεριφορές απαράδεκτες και καταδικαστέες σε εργαζόμενους (όπως της κ. Φούτρου και της κ. Πάνια) που μας θυμίζουν δουλεία και εργασιακό μεσαίωνα με τις ευλογίες δε της Διοίκησης του σταθμού η οποία και δεν πήρε θέση καταδικάζοντας τα γεγονότα.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν από όποια θέση κι αν βρίσκεται να στηλιτεύει την αξιοπρέπειά μας, να μας προσβάλλει και να μας αντιμετωπίζει ως όντα χωρίς σκέψη και βούληση. Απαιτούμε να μας σέβονται. Είμαστε όλοι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας και δεν θα γίνουμε η αλυσίδα που θα μας δέσει χειροπόδαρα.
Συνεχίζουμε τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις ξεκινώντας από:
4ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011 από ώρα 06.00π.μ. της Τετάρτης έως ώρα 10.00π.μ. της ίδιας μέρας,
την Πέμπτη 3 Μαρτίου 24ωρη απεργία από ώρα 05.00π.μ. της Πέμπτης έως ώρα 05.00π.μ. της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2011,
την Παρασκευή 4 Μαρτίου, 4ωρη στάση εργασίας από ώρα 12.00 έως ώρα 16.00μ.μ.της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2011
και το Σάββατο 5 Μαρτίου, 4ωρη στάση εργασίας από ώρα 14.00μ.μ. του Σαββάτου 5 Μαρτίου 2011 έως ώρα 18.00μ.μ. του Σαββάτου 5 Μαρτίου 2011,
διεκδικώντας την καταβολή – εξόφληση των δεδουλευμένων δύο μηνών για τους τεχνικούς που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.
Ζητάμε κατά την διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων όπως περνάει crowl ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό για τον σκοπό των κινητοποιήσεων.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους τεχνικούς στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, μέλη μας και μη, να μετάσχουν μαζικά και δυναμικά στις επόμενες κινητοποιήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...