Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Εκκαθαρίσεις στην ΕΡΤ για στελέχη και διπλοθεσίτες

Εκκαθαρίσεις στη δημόσια τηλεόραση όπου τελευταία παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα  με απομακρύνσεις στελεχών, απολύσεις μονίμων αλλά και οικειοθελείς αποχωρήσεις γνωστών δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με την Real εκτός ΕΡΤ αναμένεται να βρεθεί ο διευθυντής Λειτουργίας, Γιώργος Μπακόπουλος, ο οποίος επικαλούμενος έλλειψη προσωπικού έστειλε για την κάλυψη του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 13 κάμερες τη στιγμή που τόσο ο σκηνοθέτης, όσο και ο διευθυντής Αθλητικών Δημήτρης Χατζηγεωργίου ζήτησαν 17.

Εκτός ΕΡΤ βρίσκεται και ο Νίκος Θωμόπουλος, διευθυντής του γραφείου του διευθύνοντα συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη αφού διαπιστώθηκε ότι υπέγραψε υπερωρίες για τη σύζυγό του.
Την ίδια στιγμή επιβεβαιώνεται η πρόθεση του προέδρου της ΕΡΤ, Θανάση Παπαγεωργίου να θέσει θέμα στο Δ.Σ. απολύσεων μονίμων υπαλλήλων αν διαπιστωθεί πως έχουν δεύτερη δουλειά στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα χωρίς σχετική άδεια.

Με το ένα πόδι εκτός Ραδιομέγαρου είναι ο Κωνσταντίνος Ζούλας και ο Μπάμπης Παπαναγιώτου επειδή αρνούνται να παραιτηθούν από τιε δουλειές που διατηρούν σε άλλα ανταγωνιστικά μέσα.
Πηγή: www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...