Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Θα δημιουργηθούν τέσσερα media park σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Πάτρα.

Ι. Παναγιωτόπουλος
Για έμπρακτη υποστήριξη της κυβέρνησης στον Περιφερειακό τύπο έκανε λόγο ο κ. Παναγιωτόπουλος στο περιθώριο της χθεσινής συνέντευξης τύπου στο πλαίσιο του θερινού σχολείου που πραγματοποιείται στην Πανεπιστημιούπολη του Γάλλου. 

«Εμπράκτως υποστηρίζουμε το Κέντρο Περιφερειακού τύπου στα Χανιά και θα το εντάξουμε με μια προγραμματική συμφωνία την οποία θα καταθέσουμε τις επόμενες ημέρες, σε επιδότηση μέσα στα πλαίσια του ΕΣΠΑ και θα οργανώσουμε σειρά σεμιναρίων.

Επίσης στο Κέντρο Περιφερειακού τύπου στα Χανιά ιδρύουμε ένα media park και ευελπιστώ στη συνέχεια να μπορέσουμε να το υποστηρίξουμε να συνεχίσει την πορεία του. Το media park έχει δυο στόχους. Να εκπαιδεύσουμε δημοσιογράφους- που βρίσκονται κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος στην ανεργία- σε σύγχρονες μορφές επικοινωνίας και να τους δώσουμε δυνατότητες να αναπτυχθούν σε αυτό το χώρο.

Παράλληλα θέλουμε να δημιουργήσουμε κύτταρα μέσα στα οποία νέοι άνθρωποι θα αναπτύξουν σύγχρονες θέσεις απέναντι στην τεχνολογία, τις νέες επιχειρήσεις, με τον ταχύτερο ρυθμό. Είναι πολύ ωραίο να μιλάς για διάφορα πράγματα αλλά το ζήτημα είναι πως θα ετοιμάσεις αυτούς τους ανθρώπους που θα πάρουν στην πλάτη τους την υπόθεση της ανάπτυξης. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και ευελπιστώ ότι τις επόμενες μέρες θα έχει τελειώσει η διαδικασία γιατί αυτό που έχει ανάγκη η χώρα είναι τα γρήγορα αποτελέσματα».

Σημειώνεται ότι θα δημιουργηθούν τέσσερα media park. Στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά και την Πάτρα.

"ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ"

Ερωτηθείς σχετικά με το ποιο προβλέπεται να είναι το μέλλον της Δημόσιας Τηλεόρασης μετά το λουκέτο που έβαλε η κυβέρνηση στην ΕΡΤ, ο κ. Παναγιωτόπουλος υποστήριξε πως «θα έχουμε πολύ σύντομα μια πολύ καλή δημόσια τηλεόραση. Η κυβέρνηση κάνει όλα όσα πρέπει να γίνουν και είμαι βέβαιος ότι θα πάνε όλα καλά. Πολύ σύντομα η δημόσια τηλεόραση θα είναι παρούσα και θα καλύψει όλα τα κενά που έχουν δημιουργηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...