Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Δημοσιογράφος υπεβλήθη σε μαστογραφία κατά τη διάρκεια εκπομπής και έμαθε πως έχει καρκίνο!

Είναι πασίγνωστη δημοσιογράφος, παντρεμένη με διάσημο ηθοποιό και τις τελευταίες μέρες του περασμένου Οκτώβρη –μήνας ο οποίος ως γνωστόν είναι αφιερωμένος στην καμπάνια για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού- συμμετείχε ενεργά σε όλη αυτή την προσπάθεια, κάνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή μαστογραφία για να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες που παρακολουθούσαν.


Προς έκπληξή της όμως μάθαινε από τον γιατρό της πως έπασχε από την ασθένεια!

Ο λόγος για την Amy Robach, δημοσιογράφο και ανταποκρίτρια του διάσημου μαγκαζίνο Good Morning America αλλά και σύζυγο του ηθοποιού Andrew Sue που όλοι αγαπήσαμε μέσα από το σίριαλ Melrose place. Οι δυο τους έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν τα δυσάρεστα νέα. Η Amy υπεβλήθη στην εξέταση μαστογραφίας που έγινε ζωντανά σε τηλεοπτικό αέρα με αφορμή την καμπάνια πρόληψης και δεν πίστευε ποτέ πως θα μπορούσε να είναι εκείνη που νοσεί τώρα. Η σοκαριστική ανακάλυψη έγινε από τον γιατρό της όταν η ίδια υπεβλήθη στον υπέρηχο μαστού όπου και διαπιστώθηκαν διάφορα ύποπτα ευρήματα.

Ύστερα από περαιτέρω εξετάσεις ο γιατρός ήταν πλέον σίγουρος. «Στην αρχή ήμουν λίγο απρόθυμη» είπε στην πρώτη συνέντευξή της μετά τη διάγνωση η ίδια και συνέχισε: «Είμαι 40, είμαι στην πιο επικίνδυνη ηλικία και συνεχώς το ανέβαλα». Η ίδια αποκαλύπτει πως δεν υπήρχε ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογένεια.

«Είναι ακόμα πολύ δύσκολο για μένα να το ξεστομίζω. Έχω καρκίνο του μαστού» είπε η ίδια φανερά στενοχωρημένη για την εξέλιξη των πραγμάτων στη ζωή της. Όπως παραδέχτηκε η δημοσιογράφος το πιο δύσκολο ήταν να το πει στα παιδιά της. Έχει δύο κόρες με τον σύζυγό της ο οποίος έχει άλλους τρεις γιους από προηγούμενους γάμους και σχέσεις του. «Πρέπει όμως να είσαι δυνατός για τους άλλους γύρω σου και να το αντιμετωπίσεις». Τώρα πρέπει να υποβληθεί σε διάφορες θεραπείες ενώ δεν αποκλείεται να υποβληθεί και σε διπλή μαστεκτομή αν αυτό κρίνει απαραίτητο ο γιατρός της.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...