Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Οξύτατο φραστικό επεισόδιο στη Βουλή με τη Ραχήλ Μακρή

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων τα έβαλε με τη Δημόσια Ραδιοφωνία


Ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί στη Βουλή μεταξύ του προεδρείου του Κοινοβουλίου και της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, όταν η βουλευτής έβαλε με ιδιαίτερη σφοδρότητα κατά της Δημόσιας Ραδιοφωνίας.


«Από το πρωί η Δημόσια Ραδιοφωνία, η οποία εκπέμπει παρανόμως από τη Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, έχει εξαπολύσει συκοφαντική επίθεση σε βάρος μου» τόνισε η κα.Μακρή, η οποία παρά τις επισημάνσεις του προεδρεύοντος Ιωάννη Τραγάκη ότι πρέπει να αναπτύξει την ερώτησή της και να μην κάνει αναφορές εκτός του θέματος της επίκαιρης ερώτησης, επέμεινε στην καταγγελία της, τονίζοντας ότι «πρέπει να παρέμβουν οι εισαγγελείς αλλά και το προεδρείο της Βουλής, διαφορετικά είναι συμμέτοχοι και συνένοχοι».

«Αυτά να πάτε να τα πείτε στο περιστύλιο και όχι εντός της αιθούσης», της είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποχώρησε από την αίθουσα χωρίς να κάνει χρήση της δευτερολογίας της και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ν.Μηταράκης έδωσε την απάντησή του με άδειο το έδρανο της βουλευτού που είχε καταθέσει την ερώτηση.
Με την ολοκλήρωση της απάντησης του ο κ.Μηταράκης υποστήριξε ότι δεν πρόκειται εφεξής να προσέλθει στη Βουλή για να δώσει απάντηση σε τυχόν νέα ερώτηση της κ. Μακρή, «μετά την προσβλητική συμπεριφορά που επέδειξε».

Στην πρωτολογία της πάντως η βουλευτής ανέφερε ότι δόθηκε σε εταιρεία συμφερόντων Μπόμπολα για αιολικό πάρκο, επιχορήγηση ύψους 19 εκατομμυρίων ευρώ για επένδυση με μια μόνο θέση εργασίας.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης απάντησε ότι για την υπαγωγή στον αναπτυξιακό νόμο υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια και βαθμολογία και δεν γίνεται καμία παρέμβαση από την πολιτική ηγεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...