Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

«AMSTEL LIVE:ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ» στον ΣΚΑΪ

«Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» είναι η νέα μουσική εκπομπή που κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 22.00.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και οι  ΟΝΑΡ είναι οι πρώτοι καλεσμένοι που τραγουδούν ζωντανά μπροστά σε κοινό.

Δεκαμελής ορχήστρα θα παίζει ζωντανά  για τους καλλιτέχνες που κάθε φορά θα φιλοξενούνται στην εκπομπή.
Κάθε εκπομπή θα παρουσιάζει τρεις αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες. Θα τραγουδούν δικές τους και όχι μόνο, επιτυχίες. Επιπλέον θα δημιουργούνται ντουέτα έκπληξη & πρωτότυπα remixes που θα ακούγονται για πρώτη φορά δημιουργώντας απρόσμενες μουσικές εμπειρίες.

Η «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» θα ασχολείται με την έντεχνη, την ποπ αλλά και τη ροκ ελληνική μουσική σκηνή.
Ο ΣΚΑΪ με το AMSTEL LIVE φιλοδοξεί  να δημιουργήσει μια νέα ολοκληρωμένη μουσική πλατφόρμα ακολουθώντας την τάση για ζωντανές μουσικές εμπειρίες καθώς και για διασκευές γνωστών μουσικών κομματιών από καλλιτέχνες σε σύγχρονους ήχους.

Την εκπομπή παρουσιάζει η  Νάντια Σπηλιωτοπούλου και εξελίσσεται στο Olympico Café. 

Η «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» είναι  η νέα πρόταση της  Amstel που διακρίνεται για την προσπάθειά της να δημιουργεί πάντα πρωτότυπες αλλά και μοναδικές εμπειρίες για το ελληνικό κοινό, ενισχύοντας τα μουσικά δρώμενα της χώρας. Στόχος της μέσα από αυτή τη νέα της πρόταση είναι να ενδυναμώσει το δεσμό της με την Ελληνική μουσική κουλτούρα και να ανεβάσει στη σκηνή παλιά και σύγχρονα ελληνικά κομμάτια που έχουν καταγραφτεί στην ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου.

«Amstel Live … γιατί έτσι σας αρέσει!» κάθε Σάββατο στις 22.00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...