Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

O Χαρδαβέλλας στην Εγνατία TV


O γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, από σήμερα ξεκινά ένα καινούργιο τηλεοπτικό ταξίδι στο κανάλι Εγνατία tv. 

Η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:

"Η Εγνατία τηλεόραση και ο Κώστας Χαρδαβέλλας ενώνουμε από σήμερα τα χέρια μας, για την Ελλάδα των ονείρων μας. Για την Ελλάδα της επόμενης μέρας που έχει ανάγκη τον αντικειμενικά ενημερωμένο πολίτη, την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και αξιοπρέπειας, τη δημοσιογραφία της Αλήθειας.

Ξεκινάμε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι. Η Εγνατία Τηλεόραση, ο Κώστας Χαρδαβέλλας και εσείς. Όλοι όσοι δεν νιώθετε «σιωπηλά πρόβατα προς σφαγή» αλλά ελεύθεροι και «υπέροχοι ως Έλληνες»".

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας γράφει γι΄αυτή τη συνεργασία:

"Ένα δυναμικό, ελεύθερο και αδέσμευτο κανάλι, λατρεμένο στη Βόρεια Ελλάδα.
Η Εγνατία Τηλεόραση κι εγώ. Ένας δημοσιογράφος «40 χρόνια στο κουρμπέτι» μακριά από διαπλοκές και πολιτικές - οικονομικές αιχμαλωσίες, ενώνουμε από σήμερα τα χέρια μας, για την Ελλάδα των ονείρων μας. Για την Ελλάδα της επόμενης μέρας που έχει ανάγκη τον αντικειμενικά
ενημερωμένο πολίτη, την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και αξιοπρέπειας, τη δημοσιογραφία της Αλήθειας. Ξεκινάμε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι. Η Εγνατία Τηλεόραση, ο Κώστας Χαρδαβέλλας και εσείς. Όλοι όσοι δεν νιώθετε «σιωπηλά πρόβατα προς σφαγή» αλλά ελεύθεροι και «υπέροχοι ως Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...