Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Κατασκεύασαν "συνέντευξη" Μπαμπινιώτη στον Τσίμα για τη... Βίλα Αμαλία!

Έχω χρόνια να μιλήσω με τον Τσίμα, γράφει στην προσωπική του ιστοσελίδα ο καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης μετά το σάλο που προκλήθηκε με την υποτιθέμενη συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας φέρεται να αποκάλεσε ηλίθιο τον Παύλο Τσίμα.

Ο καθηγητής γράφει για το υποτιθέμενο επεισόδιο και την ανύπαρκτη συνέντευξη: «Κάποιο άγνωστος, μάλλον διαταραγμένο μυαλό με σύνδρομο γλωσσολόγου, κατασκεύασε δήθεν συνέντευξή μου στον δημοσιογράφο κ. Παύλο Τσίμα για τη Βίλα Αμαλία και άλλα θέματα !... 
Αν λέγεται κατάληψη και ανακατάληψη, πώς είναι η γενική τής λέξης βίλα και πλήθος σχετικών και ασχέτων δήθεν γλωσσικών αλλά και άλλων θεμάτων ατάκτως ερριμμένων!... Προφανώς —από όλο το περιεχόμενο τής δήθεν συνέντευξης—πρόκειται για χοντρή κακόγουστη πλάκα, αφού με τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, όπως μπορεί να διαβεβαιώσει κι ο ίδιος, έχω χρόνια να μιλήσω.
Τελικά, αυτό το πολύτιμο εργαλείο που λέγεται Διαδίκτυο χρησιμοποιείται συχνά από πλακατζήδες για παρανοϊκές συλλήψεις. Έτσι κάποιοι μπορούν ατιμωρητί να διασπείρουν φήμες, να θίγουν πρόσωπα και να επινοούν διάφορα εις βάρος ανύποπτων ανθρώπων. Προσωπικά έχω ήδη υποφέρει πολλά από παρόμοιες καταστάσεις.
Αξίζει άραγε να αναζητήσει κανείς με νόμιμο τρόπο τον δράστη τής ψευτοσυνέντευξης για τα περαιτέρω;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...