Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Νεκρός ο Τούρκος δημοσιογράφος Μεχμέτ Αλί Μπιράντ;


Την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης άφησε το απόγευμα της Πέμπτης, σε ηλικία 71 ετών, ο Μεχμέτ Αλί Μπιράντ, ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους στην Τουρκία. 

Ο Μπιράντ νοσηλευόταν μετά την τοποθέτηση στεντ στην χοληδόχο κύστη του, επέμβαση η οποία είχε στη συνέχεια επιπλοκές, όπως ανακοίνωσαν οι γιοι του.

Ο Μπιράντ (72 ετών) είχε χειρουργηθεί χθες στο «Αμερικανικό Νοσοκομείο» της Κωνσταντινούπολης, για μια επέμβαση ρουτίνας στη χολή όμως λόγω επιπλοκών που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης επιδεινώθηκε η κατάσταση του καθώς έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Ο Μπιράντ ήταν  παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τουρκικού τηλεπτικού δικτύου Kanal D και επικεφαλής ενημέρωσης του ομίλου Dogan

Ανακοίνωση  της ΔΗΜΑΡ για το θάνατο του  Μεχμέτ Αλί Μπιράντ
 
Η ΔΗΜΑΡ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του  Μεχμέτ Αλί Μπιράντ. Του τούρκου  δημοσιογράφου, ο οποίος με τη ματιά  και την πένα του συνέβαλε στη  βελτίωση των σχέσεων των δυο  λαών, στην προσέγγιση της Τουρκίας με την Ελλάδα. Ο Μεχμέτ Αλί Μπιράντ θα μείνει στην ιστορία για τις συνεπείς φιλειρηνικές  και  ευρωπαϊστικές του αντιλήψεις. Με τις πρωτοβουλίες του, μαζί με άλλους Τούρκους και Έλληνες δημοσιογράφους , άνοιξε νέους δρόμους στην ανάδειξη και παρουσίαση των ζητημάτων που αφορούν την Ελλάδα και την Τουρκία.



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...