Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ήχηρο "χαστούκι" στον Θέμο για το ξενοφοβικό Πρώτο Θέμα: Έχασε 12.000 φύλλα!

Απώλειες κατέγραψε το «Πρώτο Θέμα» στην κυκλοφορία του λόγω του ξενοφοβικού πρωτοσέλιδου, που είχε χθες η κυριακάτικη εφημερίδα.
Πούλησε τουλάχιστον 12.000 λιγότερα φύλλα σε σχέση με τις προηγούμενες Κυριακές. Το γεγονός αποδίδεται στο κυρίως θέμα, που έφερε τίτλο, «Το γεύμα του μετανάστη: 3 φορές πιο ακριβό από του φοιτητή».

Υπενθυμίζεται ότι, τρείς μέρες νωρίτερα δύο  Έλληνες, δολοφόνησαν Πακιστανό μετανάστη σε ένα έγκλημα με ρατσιστικά κίνητρα.

Η αηδία που προκάλεσε το πρωτοσέλιδο αυτό θύμισε τον παλιό, κακό Θέμο, τότε που οι "Ρηγάδες" τον γιαούρτωναν μέσα στην "Ελευθεροτυπία" για τις ρατσιστικές και άλλες μπούρδες που έγραφε. 

Αυτή τη φορά το "χαστούκι" ήταν ηχηρό: -12.000 φύλλα. Και όταν θα ξαναβάλει τις ψευτογιαγιάδες που βοηθούν οι Χρυσαυγίτες θα αρχίσει να χάνει τα φύλλα κάτω από τα ... πόδια του.

Έστω και   αργά ο κόσμος τον παίρνει χαμπάρι και ΔΕΝ φτάνουν τα κουπόνια του Μαρινόπουλου για να τον σώσουν... (Αλήθεια, ο "ελληναράς" της δεκάρας ξέρει ότι πολλά κουπόνια τα χρησιμοποιούν οι μετανάστες;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...