Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

H ΕΡΤ διορίζει... αθλητικό ανταποκριτή στο Λονδίνο!

Μια εισήγηση στο ΔΣ της ΕΡΤ για τη μετακίνηση-τοποθέτηση δημοσιογράφου συμβασιούχου επί χρόνια στην κρατική ραδιοτηλεόραση, στο Λονδίνο ως ανταποκριτής, προκαλεί εύλογες απορίες. 

Τι ανάγκες αθλητικών προγραμμάτων έχει να καλύψει η ΕΡΤ στο Λονδίνο; Κατά πληροφορίες η εισήγηση για τη μετακίνηση του στηρίζεται στο …βιογραφικό του. Εργάζεται στην ΕΡΤ από την 1/11/2006 στο τμήμα παραγωγής και αρχείου αθλητικών προγραμμάτων. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον Επικοινωνία FM και στον ιστότοπο Sport Action.

Στην ΕΡΤ έχει εργαστεί στην εκπομπή “Στα άκρα” με τη Β.Φλέσσα (3 χρόνια) και έκανε εκπομπή στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ (2 χρόνια). Έχει καλύψει θέματα δελτίων ειδήσεων, αθλητικών εκπομπών και γεγονότων.

Για όλα αυτά λοιπόν η ΕΡΤ τον μετακινεί για ένα χρόνο, από την 1η Ιανουαρίου 2013 στο Λονδίνο για να “καλύπτει τις ανάγκες δημοσιογραφικής υποστήριξης του ραδιοφώνου (ΕΡΑ ΣΠΟΡ), της τηλεόρασης (αθλητικές εκπομπές και διοργανώσεις), των δελτίων ειδήσεων, των διεθνών τηλεοπτικών εκπομπών (Ert World) καθώς και του ιστότοπου της ΕΡΤ.



typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...