Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Το Digital TV στα περίπτερα

Συνεπές στο ραντεβού του με τους αναγνώστες του, το Digital TV info κυκλοφορεί για άλλη μια φορά στην ώρα του στα περίπτερα. Στα πλαίσια της ανανέωσης του περιοδικού που έχει ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα με την καλύτερη τιμή, σε αυτό το τεύχος σας προσφέρουμε ένα πλήρες θεματικά περιοδικό με πολλά και καινοτόμα άρθρα, που αρέσουν κατά βάση στο ευρύ κοινό.

Η μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή TV έχει ήδη ολοκληρωθεί σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας και πολλοί καταναλωτές διαθέτουν ήδη ψηφιακό δέκτη, τον οποίο χειρίζονται σε συνδυασμό με την TV τους. Η ύπαρξη δύο τηλεχειριστήριων πλέον στο σαλόνι δυσκολεύει την χρηστικότητα και μειώνει την τηλεοπτική εμπειρία, που πρέπει να είναι απροβλημάτιστη. Ακριβώς για αυτό το λόγο σαρώσαμε την ελληνική αγορά και μαζέψαμε στο εργαστήριο μας, 21 τηλεχειριστήρια για ταυτόχρονο έλεγχο τηλεόρασης και ψηφιακού δέκτη. Πολλά και διαφορετικά μοντέλα με μικρά ή μεγάλα πλήκτρα, προγραμματιζόμενα από το PC ή χειροκίνητα, και με κόστος γύρω στα 12 ευρώ, τα τηλεχειριστήρια αντικατάστασης 2:1 είναι η απόλυτη λύση στο πρόβλημα των δύο τηλεκοντρόλ.

Για πολλούς ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της δορυφορικής TV είναι η πρόσβαση σε άφθονα προγράμματα ερωτικού περιεχομένου με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. 20 συνολικά κανάλια συμμετέχουν σε διάφορους συνδυασμούς σε 10 ερωτικά πακέτα, με 6μηνη ή ετήσια συνδρομή, με τιμή εκκίνησης στα 22 ευρώ.

Από πλευράς δορυφορικών αναζητήσεων αυτό το μήνα εγκαινιάζουμε μια νέα στήλη, με το όνομα SatView, όπου σε κάθε τεύχος θα παρουσιάζουμε ένα τηλεοπτικό δορυφόρο με τα κανάλια του και αναφορές για την λήψη του. Αυτό το μήνα κάνουμε στάση στον Yahsat 1A – 52,5E με τα πολλά ελεύθερα HD κανάλια.

Όσοι από εσάς ψάχνετε για μια TV με DVB-T tuner, μέσα από το άρθρο με τα κριτήρια επιλογής οικονομικής HDTV μπορείτε να επιλέξετε μια Full HD τηλεόραση με τις τελευταίες προδιαγραφές της τεχνολογίας, χωρίς να χρειαστείτε να βάλετε βαθειά το χέρι στην τσέπη.

Η διεθνής έκθεση CES άνοιξε τις πύλες της και φέτος στο Las Vegas και όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές τηλεοπτικών συσκευών παρουσίασαν ότι πιο εξελιγμένο είχε το οπλοστάσιό τους. Διαβάστε αποκλειστικές λεπτομέρειες για τις τηλεοράσεις – ναυαρχίδες των μεγάλων εταιριών που θα μας απασχολήσουν έντονα τα επόμενα χρόνια.

Το άρθρο ταράτσας επιστρέφει και πάλι στην θεματογραφία του περιοδικού. Αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε 10 βασικούς κανόνες εγκατάστασης που πρέπει να τηρήσετε, ώστε να εξασφαλίσετε την επιτυχία λειτουργίας της δορυφορική σας εγκατάστασης.

Η φωνή των αναγνωστών αυτό το μήνα φιλοξένει τον φίλο Δημήτρη Καδή (Irte180), ο οποίος μας παρουσιάζει το νέο του απόκτημα DH 2,40m.

Η θεματογραφία ολοκληρώνεται με ένα άρθρο για τους αναμεταδότες επίγειας ψηφιακής TV (Gap Fillers) που θα απασχολήσουν άμεσα τον τεχνικό κόσμο της αγοράς μας, τα επόμενα χρόνια.

Από τα πολλά τεστ του τεύχους ξεχωρίζουν ο νέος διπύρηνος δέκτης Skybox F3, το νέο AV Link της Global Invacom που μπορεί να μεταφέρει ασύρματα στην μπάντα των 5,8GHz μια πηγή HDMI, η νέα κεραία NEO 085 της Alcad, ο ολοκαίνουργιος DVB-T modulator TM250 της Anttron και τα πεδιόμετρα Rover HD Flash και Deviser DS2400T.

Όσο αφορά την ειδησεογραφία του μήνα, διαβάστε σε αποκλειστικότητα τι ισχύει για τα δικαιώματα των ταινιών που διεκδικούν Nova και ΟΤΕ TV και την αποκλειστική είδηση ότι το επόμενο switch off θα είναι αυτό της Πάρνηθας (μαζί με όλο το παρασκήνιο). Ενημερωθείτε για την νεκρανάσταση των καρτών Blue Dragon, που φωτίζουν πλέον το Cryptoworks, για το transcoding του VU+ Solo2, για το πρόγραμμα του Copa Africa, την διεκδίκηση της Premier League και πολλά ακόμη.

Και αυτό το μήνα το περιοδικό Security Report κυκλοφορεί σε παράλληλη τροχιά με το Digital TV info με πλούσια και πολλά τεστ, που αφορούν κατά βάση τους τεχνικούς - επαγγελματίες των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Τα μεγάλα συγκριτικά τεστ συνεχίζονται και αυτό το μήνα. Έτσι, σε συνέχεια των IP DVR του προηγούμενου μήνα, αυτό το μήνα δοκιμάσαμε συνολικά 21 IP cameras και σας καταγράφουμε τα συμπεράσματα μας. Στο ίδιο τεύχος θα βρείτε σε τεστ, το νέο προσιτής τιμής 4κανάλο καταγραφικό της MSS Electronics, αλλά και την νέα οπτική αλυσίδα ETER VPX 200.

Η Libra Press για άλλο ένα μήνα κρατάει την χαμηλή χριστουγεννιάτικη τιμή του τεύχος, παρέχοντας σας δύο άκρως ενημερωμένα και τεχνικά καταρτισμένα περιοδικά στην τιμή των 3,90€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...