Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ποινική δίωξη εναντίον του Ανδρέα Κουρή

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας εναντίον του επιχειρηματία Ανδρέα Κουρή για μη καταβολή εργοδοτικών και ασφαλιστικών εισφορών για  τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER ύψους 1.150.000 ευρώ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας ζήτησε να εφαρμοσθεί η αυτόφωρη διαδικασία για τον ήδη κρατούμενο Κώστα Γιαννίκο.

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας εναντίον του επιχειρηματία Ανδρέα Κουρή για μη καταβολή εργοδοτικών και ασφαλιστικών εισφορών για  τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER ύψους 1.150.000 ευρώ.

 Ο κ. Κουρής κρατείται και την Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.  Αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Το συγκεκριμένο χρέος αφορά τους δυο τελευταίους μήνες του 2011. Ο αρμόδιος εισαγγελέας ζήτησε να εφαρμοσθεί η αυτόφωρη διαδικασία για τον ήδη κρατούμενο (για άλλη οφειλή του ALTER) Κώστα Γιαννίκο. Τελικά όμως για τον κ. Γιαννίκο θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.    

Υπενθυμίζεται οτι  στις αρχές Ιανουαρίου,  ο Ανδρέας Κουρής είχε συλληφθεί και πάλι για οφειλές 9 εκατομμυρίων ευρω προς το ΙΚΑ από τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση τεσσάρων ετών με τριετή αναστολή και πρόστιμο 11.000 ευρω.

 skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...